Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De laatste innovatie van de laboratoria van Ingrid Millet heet AbsoluCaviar. Deze lijn vormt de crème de la crème door de uitzonderlijke anti-ageing werking en bestaat uit een crème, een gel voor de oogcontour en een serum. Deze producten bevatten de meest waardevolle actieve werkstoffen die voor 8 belangrijke werkingen zorgdragen: regenereren, revitaliseren, herstructureren, verstevigen, voeden, meer glans geven, hydrateren en antioxidantwerking.

Divine Regenerating Cream is een rijke en geconcentreerde crème met kaviaarcomplex, puur goud en een peptidencomplex die een boost aan de collageen productie geeft. Door toevoeging van diamantpoeder heeft het continue een ultra fijne exfoliërende werking. De huid wordt hierdoor aangezet tot regeneratie, bovendien geeft diamantpoeder de huid een mooie glans.

Infinite Regenerating Serum is de nieuwste innovatie in deze verzorgingslijn en wordt onder de crème aangebracht. Een samensmelting van de rijkdommen van land en zee; een complex van parel, kaviaar en goud voor een totale regeneratie van de huid.

Ultra Lift Eye Gel is ontwikkeld om de tere oogcontour te beschermen tegen de zichtbare tekenen van veroudering en vermoeidheid. Een heerlijk product dat o.a. plantencellen en hyaluronzuur bevat. De huid wordt gladder en het verzacht de gelaatstrekken.

Divine Regenerating Cream is verkrijgbaar in een 50 ml, Infinite Regenerating Serum in ampullen van 1,2 ml en Ultra Lift Eye Gel in 15 ml.

Leijtens Cosmetics B.V., tel.: 0416-343166, e-mail: info@leijtens-import.nl, www.leijtens-import.nl

Comments


Gerelateerde artikelen