Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Meer verbruik van calorieën door infraroodwarmte

Een volledig nieuwe techniekwaarbij u beweegt op een ligfiets of crosstrainer in een infraroodcabine. Deze cabine levert meer dan 4500 watt aan infraroodstraling. 2 tot 3 keer per week een trainingssessie van 25 minuten met IR100 biedt veel voordelen. De sessie is een zweettherapie die ervoor zorgt dat uw klant tot 5 keer meer calorieën verbruikt dan normaal, zodat hij of zij sneller en eenvoudiger gewicht en omvang verliest. Het werkt dus 5 keer zo effectief als een normale trainingssessie. De kerntemperatuur van het lichaam wordt verhoogd en de ontgifting gestimuleerd. Een verhoogde bloedcirculatie draagt eveneens bij aan het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam, waardoor de huid diep gereinigd wordt. Bovendien zorgt infrarood voor meer aanmaak van collageen dat de huid van stevigheid voorziet. Daarnaast is bewezen dat infrarood kan bijdragen aan pijnbestrijding, (bijvoorbeeld bij spierreuma, artrose en Multiple Sclerose (MS), mits de gezondheid het toelaat), herstel van sportblessures en meer.

De energie van infrarood dringt tot 40 mm door in het lichaam en heeft talloze positieve effecten op de huid, het lichaam en de vetcellen. wilt u meer weten over dit apparaat? Kijk dan op onze website: https://www.avifitapparatuur.nl/apparatuur/ir100-infrarood-training/

Infrarode warmte therapie

De sessie met de IR100 is 5x zo effectief dan een standaard trainingssessie.

Tot 5 keer meer calorieën verbruik!

Het lichaam absorbeert infrarood energie met hetzelfde gemak als dat het energie van de zon absorbeert. Hierdoor wordt de kerntemperatuur van het lichaam verhoogd en wordt ontgifting gestimuleerd. Verder is infrarood uitstekend voor uw humeur. Zo wordt lichttherapie al lange tijd ingezet tegen depressies.

Voordelen Infraroodtraining voor ondernemers:

  • Effectieve en revolutionaire methode voor uw klanten
  • Hoge omzet vanaf de allereerste dag
  • Gebruiksvriendelijk
  • Lage verbruikskosten en onderhoudsvrij
0

Reacties


Gerelateerde artikelen