Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

We kunnen er nog niet heel veel over vertellen, maar we hebben 'hot news': het parfumvrije hypoallergene makeup merk Unity Cosmetics komt binnenkort met een prachtige nieuwe display.

Deze display bestaat uit modules die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. De maat van elke module is 30 cm breed en 40 cm diep. Zo kun je met drie gekoppelde modules een breed assortiment showen in een totaal-display van bijna 1 meter breed. Maar je kunt ook kiezen voor 1 of 2 modules die je stand-alone kunt plaatsen.

Door de diepte zijn de modules makkelijk fysiek te plaatsen; op de counter, in een kast, of op een schap. De samenstelling van de producten in de display wordt flexibel, waardoor optimale keuzevrijheid ontstaat in de producten die jij wilt tonen in de display. Dus flexibiliteit in het aantal modules, EN in de producten die in zo'n module zitten.

De foto geeft een indruk van hoe zo'n display er ongeveer uit zal gaan zien (de foto toont drie gekoppelde modules).

Deze displays zijn nu nog niet verkrijgbaar, maar zijn naar verwachting in de loop van april verkrijgbaar, exclusief bij ons op www.makeupgroothandel-shop.nl.

Maak alvast een account aan en stuur een mail naar info@makeupgroothandel-shop.nl zodat wij jouw account kunnen 'omzetten' naar een inkoopaccount. En als je je dan meteen ook aanmeld voor onze nieuwsbrief, ontvang je automatisch bericht als deze prachtige display(s) te koop zijn!

Comments


Gerelateerde artikelen