Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Kristien Grymonprez is de nieuwe Managing Director van BABOR in Nederland. Een gesprek over het hart van het BABOR assortiment, de ampullen, en wat de onderneming daarnaast te bieden heeft.

 

BABOR staat bekend om zijn ampullen. Wat is zo speciaal?

Ampullen maken ons meteen zichtbaar mooier en ze bevatten de gebundelde kennis van het BABOR onderzoek. Ampullen bevatten een boost aan werkstoffen, juist wanneer de huid een extra dosis verzorging nodig heeft. Voor velen zijn ze de highlight in een gezichtsbehandeling. Wij bij BABOR waren overigens de uitvinders van de schoonheidsampul.

 

De ampullen zijn het hart van het verzorgingsassortiment van BABOR. U biedt sinds kort echter ook apparatieve methoden aan?

Inderdaad, de microdermabrasie. Apparatieve methoden vullen de BABOR verzorging perfect aan en bieden uitstekende effecten. Juist dat verwacht de consument bij het bezoek aan het instituut. Ingebed in de BABOR service creëren we zo een aangename atmosfeer, waarin welbevinden wordt verbonden met zichtbare effecten. Wie wil, kan als schoonheidsspecialiste bij BABOR ook een „all-in-pakket“ boeken – de BABOR BEAUTY SPA – en op deze manier klanten een ware highlight aanbieden.

 

In Nederland zijn er nu enige BABOR BEAUTY SPA’s…

… en daar ben ik heel trots op. Dit partnerschapsmodel biedt uitgebreide service en tevens een verkoop bevorderend interieur-design. Daardoor ontmoeten meteen twee belangrijke uitdagingen elkaar: namelijk de schoonheidsinstituten voor de consument zichtbaarder maken en het retail-quotum versterken. En onze partners tot nu toe bewijzen het: het concept is een succes.

Comments


Gerelateerde artikelen