Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Snel meer lengte en volume voor een kapsel creëren, zonder dat clips, lijm, losse haarextenions of een weaving. Het gepatenteerde systeem van Flip-In Hair® via Hair Workxx® wil dit mogelijk maken. Binnen één minuut voeg je een haarextensie toe, die gelijk staat aan maar liefst 125 losse extensions.

De een snelle en eenvoudige methode om het kapsel en de look tijdelijk spraakmakend veranderen. Het werkt, in tegenstelling tot alle andere systemen, met een “onzichtbare” draad die over het hoofd gedragen wordt, tussen het eigen haar in. Het aanbrengen ervan kost één minuut en het eruit halen enkele seconden. Er zijn twee verschillende modellen. Model ZZK valt alleen aan de achterkant van het hoofd en Model MZK valt zowel aan de zij- als achterkant.

Verkrijgbaar in verschillende stijlen, lengtes en diverse kleuren:

  • steil is het verkrijgbaar in 3 lengtes (12, 16 en 20 inch) en in 52 kleuren
  • bodywave (= met natuurlijke slag) is verkrijgbaar in 2 lengtes (16-18 inch) en in 14 kleuren
  • Italian bodywave (= met krullen) is verkrijgbaar in 2 lengtes (18-22 inch) en in 20 kleuren

Hoe werkt het?
Flip-In Hair® kan door consumenten zelf worden aangebracht, maar Hair Workxx® adviseert om de eerste keer te laten doen bij een kapsalon, omdat een goede kleurkeuze essentieel is voor een mooie, natuurlijke look. De kapper zorgt ervoor, dat de onzichtbare draad precies op maat is en het vloeiend aansluit op het eigen haar. Als de Flip-In Hair® – als een soort haarband – over het hoofd wordt geschoven, kan het haar worden gestyled. Hierbij is het belangrijk om op te passen met warmtebronnen, omdat het draadje kan afbreken als het in contact komt met de warmte van een stijl- of krultang.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Reacties


Gerelateerde artikelen