Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We worden allemaal geconfronteerd met de lange wachtrijen voor Coronateststraten vanuit de overheid om te kijken of je besmet bent met Covid19. Uiteraard krijgen mensen uit de zorg voorrang, maar werkend in de beautybranche ben je vaak een week verder voordat je weet of je verkoudheidsklachten aan het seizoen liggen of Coronaklachten zijn. Een week waarin je in isolatie moet en je bedrijf stil ligt. Kostbare tijd dus.

Er zijn inmiddels verschillende ondernemers die op alternatieve locaties testen aanbieden, maar de kosten zijn hoog. Gelukkig is er de mogelijkheid om je te laten testen op anti-stoffen, zodat je weet of je Corona hebt (gehad). Wanneer de test positief is, kun je alsnog een plek proberen te bemachtigen in een teststraat voor de volledige Coronatest om te kijken of je het nog steeds hebt of dat je antistoffen zijn aangemaakt door een eerdere Coronabesmetting. Met de snelle thuistest van Pharmeditech weet je het in ieder geval wanneer je géén besmetting hebt of hebt gehad. Dat geeft zekerheid en de mogelijkheid om je bedrijf open te houden met uiteraard alle geldende beschermingsmiddelen en voorzorgsmaatregelen.

Hoe werkt de thuistest?
Een klein prikje in de wijs- middel of ringvinger, dat is alles. Genoeg voor een druppel bloed. Het bloed vermeng je vervolgens met een serum, die nodig is voorhet detecteren van de antistoffen. Na drie minuten laat het apparaatje – een soort zwangerschapstest – slechts één streepje zien. Naast een heldere  gebruiksaanwijzing is er ook een instructiefilmpje beschikbaar op de website van Pharmeditech.

Binnen drie minuten duidelijkheid
De afname van deze test is een kwestie van drie minuten wachten nadat je alle stappen gevolgd hebt. In totaal ben je zo’n tien minuten kwijt met de hele test en heb je duidelijkheid. Zonder de wacht- en reistijd van een teststraat en met het comfort van je eigen huis of salon.

Antistoffen als eerste helderheid
De COVID-19 antistoffentest kan worden gebruikt om te kijken of u een infectie heeft gehad met het COVID-19 (corona)virus.  Indien er geen antistoffen aanwezig zijn, maar je wel milde klachten hebt (gehad) dan weet je dat deze milde klachten geen besmetting met het COVID-19 (corona)virus is geweest. Een positieve test geeft nog geen duidelijkheid over je huidige besmettelijkheid en biedt geen garantie voor toekomstige immuniteit, maar laat wel zien dat je antistoffen hebt opgebouwd. Voordat je dan weer aan het werk kan, moet je bij de teststraat een volledige Coronatest doen die aan zal geven of je ‘nu’ Corona hebt (en dus besmettelijk bent), ofwel of het anti-stoffen van een eerdere besmetting zijn.

Hoe betrouwbaar is de test? 
Deze test is één van de meest betrouwbare sneltesten op de markt met een percentage van 98% betrouwbaarheid. Een ideaal middel om jezelf of je personeel snel te testen. Dat zie je ook in andere branches al gebeuren, lees bijvoorbeeld dit verhaal van een tevreden ondernemer en deze ervaringen van andere testgebruikers.

Als beautyprofessional testen bestellen? Dat gaat snel en makkelijk via de website.
De inkoopkosten van de tests:

  • €29,90 per stuk.
  • vanaf 5 stuks €27,90
  • vanaf 10 stuks €25,90
  • vanaf 20 stuks €23,90
  • vanaf 40 stuks €21,90

+7

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen