Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Kruiden distillaat, florale water, hydrosols, hydrolats, essentieel water. Stuk voor stuk benamingen voor het eindproduct van hydrodistillatie. Een proces waarbij uit o.a. bloemen, bladeren en kruiden de werkzame stoffen van de natuur ontrokken worden middels een gecompliceerd stoomproces. Het meest bekende voorbeeld is ongetwijfeld rozenwater. Grootste voordeel van deze techniek; de werkzame bestanddelen blijven in tact en in hun oorspronkelijke vorm bruikbaar (misschien handig ter vergelijking; hoe luxer een kledingstuk des te eerder je ze bij een stomerij brengt om met stoom zonder schade te reinigen).

BeautyFace heeft een collectie van 4 hydrolats maskers ontwikkeld waarbij de pure kracht van de natuur reeds aanwezig is in het basis ingrediënt AQUA.

Kamille-, basilicum- & munt-, rozen- en algenextract verrijken deze 4 maskers aan de zuiverste bron; het basis ingrediënt voor cosmetica, H2O.

De luchtige, lichte gel consistentie van de maskers maakt het ideale begeleiders bij mechanische of lichtbehandelingen. De intensiteit neemt met factor 4 toe indien het met apparatuur verwerkt wordt. En het mooie daarbij; kies bij iedere vorm van mechanische en/of licht therapie uit deze 4 hydrolats maskers want ze zijn universeel inzetbaar.

Maar ook voor de manuele treatment, ja zelfs voor de thuisbehandeling schrik je niet terug met deze 4 pareltjes.

Er is slechts “één maar” in het spel! JE BLIJFT ER MET JE VINGERS VANAF! En wel heel letterlijk. Omwille van de zuiverheid, gevoeligheid én low preservative mag je het alleen uit de verpakking nemen met een SCHONE SPATEL. Geen vingers, kwastjes of watjes. Dan doet een zuiver hydrolats masker wat een zuiver hydrolats masker moet doen; je huid verwennen.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen