Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

PAYOT straalt de Franse visie op schoonheid uit en daarom kiest het merk ervoor om zijn producten in Frankrijk te creëren, te ontwikkelen en te produceren. De traceerbaarheid en transparantie versterken haar ambitie om schoonheid steeds natuurlijker en schoner te maken, in de vorm van concrete acties: een gereduceerde INCI-lijst en een groot deel van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. PAYOT wil graag de planeet respecteren en heeft al tal van initiatieven geïmplementeerd die bedoeld zijn om het milieu te beschermen. Een groot gedeelte van de verpakkingen zijn gemaakt van recyclebare of gerecyclede materialen en het streven is om plastic neutraal te worden in de toekomst. Deze ambitieuze uitdaging toont de oprechte wens van PAYOT om te opereren met milieubewustzijn.

Nieuwe uitstraling voor mijn huid!
In 2021 neemt PAYOT zijn sterlijn MY PAYOT volledig onder handen en creëert vijf nieuwe vitamineproducten die een stralende en natuurlijke schoonheid onthullen. Een nieuw ritueel om de huid te voorzien van zijn dagelijkse dosis energie en vitamines en om elke dag weer vol energie en prachtig te stralen . Een doffe teint behoort tot het verleden, de huid is klaar om te stralen!

Actieve bestanddelen
De samenstelling van de Payot-formules is geïnspireerd op gezonde voeding en verrijkt met superingrediënten: biologische goji en granaatappel, açaí en vitamine C. Een cocktail van vitamines, voedingsstoffen en antioxidanten.

Biologische goji en açai bessen:
Rijk aan vitamines en voedingsstoffen en ze versterken de structuur van de huid, waardoor deze zichzelf beter kan beschermen tegen oxidatieve stress veroorzaakt door dagelijkse agressie.

Vitamine C en organische granaatappel:
Deze cocktail van antioxidanten neutraliseert de vrije radicalen die een doffe teint veroorzaken en verbetert zichtbaar de kwaliteit van de huid.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen