Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Uskin introduceert in Nederland Venus Swan / Freeze concept: salonapparatuur voor huidverstrakking en bodycontouring waarbij gebruik wordt gemaakt van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen (MP2). Het is een nieuwe technologie om rimpels te reduceren, de huid strakker te maken, cellulite te verminderen en contouren te verbeteren.

Hoe werkt het?
In dit apparaat worden 2 technieken gecombineerd. Allereerst wordt er gewerkt met radiofrequentie (RF). De warmte in het weefsel door de RF Matrix is direct van invloed op de fibroblasten, extra cellulaire matrix (ECM) en vetcellen. De gegenereerde warmte activeert de natuurlijke wondgenezing van de huid, een proces dat resulteert in de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Bovendien veroorzaakt de warmte krimp van de collageenvezels.
Het magnetische veld MP2 is een belangrijke aanvulling op de RF techniek. De synergie tussen Pulsed RF magnetisch veld verhoogt collagene en elastische vezel productie in de dermis, via twee afzonderlijke mechanismen. Door middel van angiogenese  verbetert de dermale bloedcirculatie, de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de functie van de huidcellen. Bovendien zorgt lipolyse voor de verkleining van de vetcellen. Deze biologische effecten leiden tot een betere teint, textuur en het uiterlijk van de huid en een mooie contour van het lichaam.

Wat kun je met Venus Swan / Freeze behandelen?
De Venus Swan en Venus Freeze hebben 2 applicators – de OctiPolar met 8 MP² (Multi Polar Magnetic Pulse) elektrodes voor grote behandelgebieden (buik, dijen, billen) en de DiamondPolar met 4 MP² elektrodes voor kleinere behandelgebieden (gezicht, hals en armen). De Venus Swan is vooral geschikt voor het  verstrakken en verstevigen van het hele gezicht. Na 1 tot 3 behandelingen zie je resultaat maar er worden  6-8 behandelingen aanbevolen om maximale resultaten te bereiken. 

De Venus Freeze is iets krachtiger, werkt daardoor dieper in de huid en is vooral geschikt voor lichaamsbehandelingen. Denk hierbij aan cellulitus, verslapping aan de binnenkant van de benen, maar ook aan een verslapte buik na een zwangerschap. Voor goede resultaten worden 8 tot 10 behandelingen aanbevolen. De klant ziet een verbetering in de huid maximaal drie maanden nadat het aantal behandelingen voltooid is

Risico
Hoe veilig zijn de behandelingen? De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en huidkleuren. Behandelingen met radiofrequentie en elektromagnetische pulsen worden al jaren toegepast in de geneeskunde en zijn bewezen veilig en effectief. Venus Freeze heeft de goedkeuring van de FDA voor huidverstrakking en vetreductie.

Hoe ervaart de klant de behandeling?
Bij een gezichtsbehandeling wordt de temperatuur in de huid tussen 39 en 44 graden en bij een lichaamsbehandeling tussen 41 en 47 graden. De klant ervaart dit als een aangename warmte die een ontspannen gevoel geeft. De behandeling is niet pijnlijk. 

Prijzen
De prijs voor de Venus Swan bedraagt vanaf 25.000 Euro, de Venus Freeze vanaf 35.000 Euro. Voor een behandeling met het apparaat kun je per zone (gezicht, kaaklijn en hals, borst en decollete) 150 Euro per behandeling vragen. 

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen