Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Lumineus Activ Concentrate: Huidverbetering in de natuurlijkste vorm. De hoogst mogelijke dosering van natuurlijke en hoogwaardige werkstoffen.

Een unieke combinatie van gepatenteerde en klinisch bestudeerde ingrediënten gaat vele facetten van het verouderingsproces tegen.

FORMULE

De 5 belangrijkste werkstoffen in de Activ Concentrate formule:

  • SymGlucan™: Een natuurlijk ingrediënt uit haver, dat in de epidermis en dermis penetreert. Een hoogwaardige moisturiser, stimulator van fibroblast groei & collageen synthese, UV beschermer en immuunsysteem versterker.
  • Deepaline™ PVB: Een eiwitvector gebaseerd op tarwe, met de grootst mogelijke affiniteit voor de huid. Bijzonder geschikt voor het ‘opvullen’ van de diepere rimpels (Botox effect) en ‘quick relaxing’ effect op lijntjes.
  • Sesaflash™: Een unieke moleculaire combinatie gebaseerd op sesam. Directe rejuvenatie en zichtbaar resultaat, een strakke & stevigere huid.
  • Hyaluronzuur: Een glucose (suiker) verbinding die van nature in het bindweefsel voorkomt. Hyaluronzuur wordt ook wel de super-vochtbinder genoemd. Tijdig aanvullen van dit ingrediënt leidt tot vertraging van het huidverouderingsproces.
  • Rijstkiemolie: Een natuurlijke en plantaardige olie die zorgt voor snelle & diepe opname van hoogwaardige werkstoffen. Uniek voor de Lumineus product range

RESULTAAT

Lumineus Activ Concentrate voor een directe rejuvenatie van de huid. Rimpelvorming zichtbaar verminderd door gepatenteerde geconcentreerde werkstoffen. Huidverbetering in de natuurlijkste vorm.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@lumineuscosmetics.com of telefonisch 023-8200939. Onze website: www.lumineuscosmetics.com

Comments


Gerelateerde artikelen