Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het Italiaanse merk Dermophisiologique biedt kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijk bewezen dermocosmetica. Ontdek de gepatenteerde en unieke behandelconcepten voor het gezicht, lichaam en wellness. Ben jij die schoonheidsspecialiste of huidtherapeute die door gaat waar anderen stoppen?

De producten van Dermophisiologique zijn biologisch en erop gericht om het fysiologische evenwicht van de huid te herstellen en te beschermen. Het cosmetische doel is om het lichamelijk welbevinden en de kwaliteit van het leven zo lang mogelijk te behouden, door de kwaliteit van de huid in evenwicht te brengen met de levensfases.

Alle producten zijn uitsluitend ontwikkeld op basis van de meest zuivere en actieve, plantaardige werkstoffen die allen een EEG- herkomstcertificaat hebben. Het merk biedt jou unieke behandelconcepten waarmee je je onderscheidt ten opzichte van anderen.

Kennismakingspromotie 
Bij je installatieorder mag je 10% van het totaalbedrag extra besteden aan producten. Is je interesse gewerkt? Ga dan voor meer informatie naar lavaloiscosmetique.nl.

Je bent uiteraard ook van harte welkom om de producten te ontdekken op ons kantoor of bij een schoonheidssalon bij jou in de buurt. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Graag tot ziens!
 

Comments


Gerelateerde artikelen