Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

“Geef een kind een kans”, de actie van hannah Skin Improvement Research Company voor Stop Kindermisbruik heeft maar liefst € 33.000 opgebracht! Dit maakte het bedrijf bekend op Bevrijdingsdag jl. om op een symbolische wijze de vrijheid door te geven aan de slachtoffers van kinderprostitutie. Deze actie is een initiatief van Monica van Ee, directeur van hannah SIRC, voor haar 50e verjaardag.

 

Geef een kind een kans

De afgelopen maanden riep Monica van Ee alle hannah huidcoaches op om via ludieke acties zoveel mogelijk geld op te halen en awareness te creëren voor Stop Kindermisbruik. Door middel van creatieve acties als een beauty dag voor kinderen, speciale huidbehandelingen en een sponsorloop haalden de huidcoaches en het hannah- hoofdkantoor samen het mooie bedrag van € 33.000,- op. Monica van Ee: “Het is hartverwarmend om te zien dat alle huidcoaches zich volop inzetten voor dit geweldige doel. Dankzij hun inzet kunnen er nog veel meer meisjes worden gered. Een mooier verjaardagscadeau had ik niet kunnen wensen”. Het RTL4 programma Beauty+ TV besteedde in de uitzending van 25 maart aandacht aan de actie, doordat tijdens de uitzending Jennifer Cooke, ambassadeur van Stop Kindermisbruik, werd geïnterviewd en onderging zij een hannah- Xperience huidbehandeling. Deze uitzending wordt op 27 mei a.s. om 15.50 uur herhaald op RTL4.Sommige “Geef een kind een kans”- acties lopen nog steeds door, dus doneren of in actie komen kan nog steeds.

 

 

Over Stop Kindermisbruik

Stop Kindermisbruik is in 2008 door Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau opgericht om kinderhandel en kinderprostitutie te stoppen. Door steun van de organisatie worden minderjarige meisjes gered uit bordelen, massagesalons en karaokebars. Zij worden opgevangen en gerehabiliteerd. Stop Kindermisbruik steunt elf partnerorganisaties en is werkzaam in Bangladesh, Brazilië, Cambodja, China, de Filippijnen, India, Kameroen, Nederland, Nepal en Thailand. Sinds de oprichting heeft Stop Kindermisbruik de redding en re-integratie van meer dan 1.500 meisjes mogelijk gemaakt. Jim Bakkum, Bettina Holwerda-Bakkum, Froukje de Both, Arjan Erkel, Glennis Grace, Vivian Reijs, Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder Cabau zijn ambassadeur van de stichting

 

Comments


Gerelateerde artikelen