Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Er is een nieuw boek verkrijgbaar genaamd ‘Huid en meer’. Dit is een naslagwerk, gemaakt door leverancier hannah® SIRC, en bevat tips en tricks van experts op het gebied van huidverzorging en -verbetering, voeding, sporten, cosmetische geneeskunde, visagie, haar, gebit en modestyling. Het boek is bestemd voor professionals in de schoonheidsverzorging maar ook voor consumenten.

Huidverbetering, voeding, sport en ontspanning

In dit boek deelt Monica van Ee, directeur van hannah® SIRC, haar kennis op het gebied van de huid, duurzame huidverbetering en de juiste dagelijkse verzorging. Ir. levensmiddelentechnologie en gezondheidscoach Ralph Moorman (bekend van o.a. ‘De Hormoonfactor’) laat zien hoe je je algehele vitaliteit en gezondheid – en daarmee ook de conditie van de huid – door middel van de juiste voeding kunt optimaliseren. Samantha van Wijk (presentatrice van o.a. Track & Trails bij SBS6 en MotoGP bij Eurosport) vertelt alles over hoe je door een combinatie van in- en ontspanning in een goede conditie krijgt en houdt.

Cosmetische geneeskunde en gebitsverbetering

Cosmetisch arts Elle Vissers deelt in het boek haar kennis over de mogelijkheden binnen de cosmetisch-medische wereld om het optimale uit jezelf te halen, zonder echter te veranderen in een karikatuur. Een mooi verzorgd gebit is ‘de parel van je gezicht’, aldus tandarts, prosthodondist en implantoloog Martijn Molenaar. Hij vertelt in het boek over de nieuwste methodes op tandheelkundig gebied.

Haar, visagie en modestyling

Ilham Mestour (International Creative Artistic Director bij Keune Hair Cosmetics) geeft in ‘Huid en meer’ tips en tricks voor het haar. Ook visagiste Carla Rep geeft adviezen en tips, voor een make-up die je sterke punten optimaal accentueert en je eventuele imperfecties slim verdoezelt. Modestyliste Manon Meijers (o.a. bekend van de Modepolitie 2.0, Hotter than my Daughter en RTL Boulevard) toont do’s en dont’s op het gebied van mode, kleding en accessoires.

Uiterlijke verzorging bij kanker

Een goed verzorgd uiterlijk geeft je meer zelfvertrouwen. Dat geldt als je gezond bent, maar ook als je ziek bent. Look Good… Feel Better steunt mensen met kanker bij hun uiterlijke verzorging, door middel van workshops en individuele behandelingen. In het boek is hier een apart hoofdstuk aan gewijd.

Het boek is verkrijgbaar via hannah® (huidcoaches) voor € 19,95.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen