Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ken jij een boekingssite die tégen prijsdumping is?

2minutes2book.nl!

Dé boekingssite waarop jouw salon of praktijk niet mag ontbreken! Laat (nieuwe) consumenten ook kennismaken met jóuw behandelingen. Het geven van een korting is niet verplicht! Zo houd je de koopjagers buiten de deur.

Het afstaan van een percentage van de behandelkosten is bij ons taboe! Wij berekenen alleen een provisie van € 6,50 excl. BTW als je aanbieding/behandeling is geboekt. Verder zijn er géén kosten aan verbonden! De promotie van je salon of praktijk is geheel gratis!

Je kunt al je behandelingen gratis op 2minutes2book.nl plaatsen. Na boeking zal de consument contact met je opnemen voor het maken van de definitieve afspraak.

Heb je lege plekken in je agenda? Tot 2 weken vooruit kun je last-minute aanbiedingen plaatsen, met een zelfgekozen datum & tijdstip! Zo blijf je baas over je agenda.

Je kunt een behandeling en/of aanbieding op elk moment wijzigen, stop zetten of verwijderen. De consument betaalt direct bij  boeken, waardoor betaling aan jou gegarandeerd is. Je ontvangt direct een boekingsbevestiging per e-mail, met daarin de gegevens van de boeking én de consument. De behandelingsprijs minus € 6,50 (excl. BTW) staat binnen één week ná de behandeldatum op je bankrekening.

Aanmelden?
Download onderstaande documenten. De handleiding geeft informatie over het aanmelden tot en met het plaatsen van behandelingen en/of aanbiedingen op de site. In de spelregels staan ‘een korte uitleg’, ‘de werkwijze’ en ‘de voordelen’ van 2minutes2book.

Heb je nog vragen?
Stuur een mail naar info@2minutes2book.nl en één van onze rayonmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Comments


Gerelateerde artikelen