Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Mensen gelukkig maken, dat is nu eenmaal onze business. Wij, beauty professionals, kunnen dit als geen ander. Het heeft iets magisch over zich, het geven van een manicure, pedicure of het stylen van nagels. Intiem, zelfs. Je houdt zorgzaam de handen van je klant in de jouwe, en je legt al je tijd en expertise in de schaal, om ervoor te zorgen dat ze niet alleen mooier maar ook gelukkiger wordt dan toen ze binnenkwam.

Het vraagt een genereus en zorgzaam karakter om nagelstyliste te zijn. Hand-, nagel- of voetverzorging aanbieden wil zeggen dat je geeft om mensen, en dat je weet hoe je ze onder handen moet nemen.

Mensen zoeken vandaag dit soort betrokkenheid bij de producten die ze kopen en bij de merken die ze vertrouwen. Mensen willen menselijke merken, merken die om je geven en persoonlijke aandacht schenken. Bij ProNails zijn het onze nagelstylistes, die deze betekenis geven aan ons merk. Zij brengen onze producten tot leven, en vervolledigen ze met hun persoonlijke generositeit en expertise.

Deze zomer nodigen we iedereen uit genereus te zijn. Nagels stylen is zo veel leuker wanneer je dit bij elkaar doet in plaats van bij jezelf! Tussen vrouwen, is elkaars nagels lakken een teken van echte vriendschap. Deze nieuwe zomerse kleuren voor nagels zijn als een spiegel van een liefdevol karakter: Warm glinsterend oranje, glimlachend geel, nobel mauve, zachtaardig muntgroen en een tedere huidskleur.

En niet te vergeten: Genereus Goud. Want wij geloven echt dat rijk van hart hand in hand gaat met een rijkelijke stijl! Een echte must have deze zomer zijn rijkelijke gouden accessoires, vaak oosters geïnspireerd. Zeker wanneer je ze als een echte godin combineert met
zacht getinte transparante zomerjurkjes!
 

Comments


Gerelateerde artikelen