Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vanavond zullen we tijdens de persconferentie van Rutte en De Jonge horen of we woensdag 3 maart de deuren van onze salons weer mogen openen voor onze klanten! Iedere klant staat te trappelen voor een afspraak en je afsprakensysteem zal overuren draaien. Dat geldt ook voor jou. Fijn natuurlijk, want je wilt én weer aan de slag én de kassa moet weer rinkelen. Maar hoe bereid je je nu goed voor op die drukte straks? Door helemaal zen te worden. Op de redactie van Beautyspot hebben we daar onze eigen manieren voor en die delen we graag met jou!

Duik de natuur in
Veel mensen komen helemaal tot zichzelf in de natuur. En het makkelijke is, bijna iedereen heeft wel wat natuur in zijn omgeving en het hoeft niet veel tijd te kosten. Een half uurtje kan al genoeg zijn om even je gedachten te verzetten. Natuur hoeft niet altijd groen te zijn, je kunt ook heerlijk wegdromen door te slenteren door pittoreske straatjes, langs het water of een blokje om in je woonwijk. Belangrijk is dat je goed de omgeving in je opneemt en heb oog voor de mooie dingen die je ziet. En het mooie van alles is dat de lente ook steeds dichterbij komt!

Geurkaarsen en een muziekje
Juist in deze tijd zijn we zo gefocust op wat er in het nieuws gebeurt. En het nieuws bereikt ons op verschillende manieren: via de TV, radio, WhatsApp, de verschillende nieuws apps op je telefoon, de krant die je leest. Het is ook wel eens fijn om je daar helemaal van af te sluiten. Steek een (geur)kaarsje aan, schenk wat lekkers in voor jezelf en zet al je diveces uit. Pak een fijn boek of dat tijdschrift dat al een tijdje in het cellofaan op je ligt te wachten. Op de redactie kiezen we ervoor om weer eens ouderwets een fijne CD op te zetten met heerlijk meeslepende Fado-muziek of een opzwepende Jazz.

Wees creatief!
Heb je altijd al ‘iets’ willen doen, maar het eigenlijk nooit opgepakt? Eén van onze teamleden is naast het runnen van haar opleidingsinstituut een cursus pottenbakken gaan doen. En daarin is ze zelfs behoorlijk doorgeslagen. De meest prachtige creaties vloeien feilloos uit haar handen en inmiddels heeft ze al zoveel prachtige schalen, potten, borden, kopjes gemaakt, dat ze een webshop is gestart. Mét een eigen naam! En heb je weleens gedacht aan een tekencursus? En dan specifiek: oog tekenen? Om een realistisch oog te kunnen tekenen vergt wel wat oefening, maar daarmee verzet je wél je gedachten.

En natuurlijk zijn er nog duizend-en-één dingen te bedenken, maar doe het ook! Pak je yoga-mat, fotograaf dieren in de natuur, kleur mandala’s in, maar zorg dat je straks ook tijd voor jezelf inplant en jezelf niet voorbij holt. Hierdoor kun je alles even ‘uitzetten’.

Heb je zelf nog goede ideeën of tips die je wilt delen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen