Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Neem het heft in handen en kies voor een gezond, mooi en vitaal leven. Een kuurprogramma die je lijf in beweging zet. Bij Vivanya het instituut voor massage en vitaliteit kan de consument terecht voor diverse behandelingen op het gebied van natuurlijke figuurcorrectie, afslanken en cellulite bestrijding. Het kuurprogramma wordt afgestemd op eigen wensen en mogelijkheden.

Wat jouw klant zelf kan doen
Gezonde voeding, beweging, bescherming tegen zonnebrand, niet roken, weinig alcohol, goede huidverzorging met de juiste producten en goede stressbeheersing. Dit zijn de basis ingrediënten voor een mooi, gezond en vitaal lijf. Eenvoudig? Niet helemaal. Voor veel vrouwen een hele opgave die een lange adem vereist. Door mijn ervaring weet ik ook hoe ik daarbij kan helpen. Voor iedereen wordt een persoonlijk plan van aanpak gemaakt en vanuit die positie gaan we samen aan het werk.
 

Natuurlijke figuurcorrectie en cellulite bestrijden
Gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging blijven ten alle tijde belangrijk, wanneer het gaat om het handhaven van gezondheid en lichaamsvormen. Toch is dat niet voldoende, de veroudering tekent ons lichaam en daarnaast spelen erfelijke factoren een rol. Om huidverslapping als gevolg van veroudering tegen te gaan is sporten alleen niet effectief en (kleine) vetophopingen worden door een dieet niet verminderd. Als het gaat om natuurlijke figuurcorrectie en cellulitebestrijding zonder dat het (over)gewicht een rol speelt, zijn er tal van unieke massage technieken die bijdragen aan een mooi en gladde huid. Hoe gladder de huid en het weefsel hoe schoner het lijf.
 

Investeren in het lichaam, nu en voor later
Het is goed om te weten dat wij zelf kunnen bijdragen aan een mooi, gezond en vitaal lijf. Mooi zijn en mooi blijven is voor iedereen weggelegd ongeacht de levensfase waarin je je bevindt. Schoonheid komt van binnen uit. Het is de kunst om het te behouden.
 

Anja Spitse ontwikkelde een kuurprogramma met diverse massagetechnieken die gericht zijn op verbetering van de natuurlijke figuurcorrectie, vermindering van lokale vetophopingen en het bestrijden van cellulite zonder medische ingreep. De technieken die toegepast worden zorgen voor een diepe intensieve stimulering van de bloedsomloop, de stofwisseling, het lymfestelsel, de organen en de huid. Met als doel een mooi en schoon lichaam zowel van binnen als van buiten.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen