Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Bowie Medical BV lanceert de nieuwste apparatuur voor non-surgical face lifting op basis van HIFU technologie.

HIFU voor lifting en huidverstrakking staat momenteel wereldwijd zeer in de belangstelling. Alle toonaangevende beauty-klinieken werken sinds kort met deze revolutionaire methode voor lifting. Ook in Nederland werken sinds enige tijd enkele vooruitstrevende salons met deze techniek.

HIFU staat voor “High Intensity Focused Ultrasound” en wordt ook wel aangeduid als “Microfocused Ultrasound” (MU) .

HIFU is de nieuwste technologie voor lifting en tightening van de huid in het gezicht en op het lichaam. HIFU is een uitstekend veilig en pijnloos alternatief voor de chirurgische face-lift, en voor fillers en botox.

Hoe werkt HIFU ?

De HIFU therapie geeft met gericht en gefocused ultrageluid, op een intensieve wijze, energiepulsen in de diepere lagen van de huid. Op een vooraf bepaalde diepte van de huid worden de ultrasoundgolven gefocust.

Met verschillende cartridges en een volledig geautomatiseerd behandelprogramma wordt de huid zo op exact te bepalen diepte intensief bewerkt. De natuurlijke aanmaak van collageen in de huid wordt op de juiste diepte gestimuleerd waardoor de huid gelift en verstrakt wordt. De gefocuste energie heeft zijn werking in 2 lagen: de diepe dermale- en de fibro-musculairelaag (ook wel de SMAS-laag genoemd).

Wat voor behandelresultaten geeft HIFU ?

Door de HIFU behandeling wordt de huid aanzienlijk gladder en strakker met een frisse en sterk verbeterde huidconditie. Bij deze behandeling wordt de oppervlakte van de huid niet beschadigd.

De behandeling is bedoeld voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar zonder snijden of prikken. HIFU therapie wordt gebruikt voor het liften van o.a. wenkbrauwen, kaaklijn en verbetering van de halscontouren. De Bowie HIFU apparatuur heeft ook een module voor lichaamsbehandeling. Na een behandeling met HIFU is er geen hersteltijd nodig en kan men direct verder met de dagelijkse bezigheden ( geen downtime ). De HIFU behandeling zorgt voor een gladde huidstructuur en een stevige en strakke huid terwijl rimpeltjes en fijne lijntjes verdwijnen. Poriën worden verfijnd en plooien worden minder diep.

Het resultaat is prachtig.

HUREN zonder risico: U kunt de BOWIE HIFU apparatuur al huren voor 295,= per maand.

In het Bowie trainingscentrum verzorgen wij training en opleiding met deze techniek.

Vraag om een demonstratie of proefbehandeling met de nieuwe BOWIE HIFU apparatuur!

Comments


Gerelateerde artikelen