Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Afgelopen zondagavond werden tijdens een spetterende gala-avond de winnaars bekend gemaakt van de Beauty Award 2018. Zeven trotse en vooral heel blije dames gingen na een feestelijke avond vol entertainment en spektakel met hun achterban die ze door dik en dun hadden gesteund naar huis met de felbegeerde award. De uren en dagen erna werden ze overspoeld met felicitaties, telefoontjes, interviewverzoeken, appjes, bezoeken en nog veel meer en kwam steeds meer het besef dat ze toch écht gewonnen hadden. Natuurlijk zijn we benieuwd wat de jury over hen te zeggen heeft en geven ze nog kort hun eigen visie op hun vak!

Manuela van der Gugten

Newcomer of the Year, Manuela van der Gugten

“Ik ben ongelooflijk trots op Blush & Co en dat wilde ik heel graag met iedereen delen, vandaar mijn deelname aan de Beauty Award. Ik startte met de opleiding tot schoonheidsspecialist, werkte tijdens mijn studie het plan uit voor een eigen salon uit en richtte me direct op het specialisme huidverbetering en -verjonging. Mijn salon is een plek waar klanten zich thuis voelen, een goed advies krijgen en graag terugkomen.”

De jury over Manuela van der Gugten: “Deze gedreven schoonheidsspecialiste heeft aan de jury laten zien hoe je een vernieuwende schoonheidssalon anno 2018 neerzet. Haar persoonlijke inzending liet de eigenheid van haar bedrijf zien en ook de Mystery Guest bevestigde het positieve beeld van de jury. Manuela heeft als newcomer een goede start gemaakt, waarbij er naast de vakkennis ook oog is voor het ondernemerschap. Een combinatie die mooie resultaten oplevert.”

Edith Naaijkens

Schoonheidssalon van het jaar (klein), Edith Naaijkens

“Wij zien ons vak als topsport. We trainen, werken samen, presteren en perfectioneren onze vaardigheden op alle vlakken. Ons ‘speelveld’ daarbij is de huid van top tot teen. Wij bieden huidsupport in een ontspannen jasje, omdat we zien dat huidverbetering onlosmakelijk is verbonden aan een ontspannen lichaam en geest. We focussen ons daarbij bewust en op alle brede facetten van de huid zelf waar we dan ook topprestaties mee behalen.”

De jury over Edith Naaijkens: “De inzending van PUUR Huidinstituut liet duidelijk zien hoe betrokken er als team wordt gewerkt aan de missie van de salon. De communicatiemiddelen nodigen uit en laten de kennis en kwaliteit zien, ook van de young professionals. Edith positioneert zichzelf echt als senior vakspecialist in de markt en heeft heldere ambities voor verdere groei waar ze de juiste stappen voor zet.”

Heidi Olijerhoek

Schoonheidssalon van het jaar het jaar (groot), Heidi Olijerhoek

“In twintig jaar tijd hebben we met Babassu een mooi en gezond bedrijf opgebouwd. Babassu Amsterdam heeft een cruciale rol gespeeld bij dat succes. Een Beauty Award is dan ook een prachtige beloning voor het team en een bekroning op ons jubileumjaar. Ondernemen is voor mij een reis die ik met anderen maak en die mijn leven heeft verrijkt.”

De jury over Heidi Olijerhoek: “Heidi wil graag motiveren en stimuleren en dat doet ze goed met haar bedrijf en heldere visie op het vak. Ze presenteert vernieuwde concepten, zonder de kern van de schoonheidsbehandelingen uit het oog te verliezen. De duidelijke visie van Babassu Amsterdam klopte bij de inzending, bij de ervaring van de Mystery Guest en bij het jury-interview, waarin keuzes goed werden toegelicht. Heidi en haar bedrijf zijn een waardig visitekaartje voor onze branche.”

Bianca de Boer

Schoonheidsspecialist van het jaar regio noord, Bianca de Boer

“Al bij de start van mijn salon, nu bijna tien jaar geleden, weet ik waar ik voor sta als schoonheidsspecialist en hoe ik mijn cliënten wil behandelen. Deze visie ben ik ook altijd trouw gebleven. Onthaasten, beleven en genieten zijn de peilers van de salon en met mijn nieuwe pand streef ik ernaar dat Casa Bellezza een waar begrip wordt in het noorden van het land.”

De jury over Bianca de Boer: “De ambities die Bianca als schoonheidsspecialist voor haar Casa Bellezza heeft neergezet, werkt ze op alle vlakken zorgvuldig uit. De uitstraling van haar salon, haar communicatiemiddelen en haar eigen persoonlijkheid passen bij deze ambities. Als vakspecialist koos ze zorgvuldig merken die aansluiten bij haar eigen visie op het vak en bij de diensten die ze wil bieden. Haar regionale ambities sluiten daarbij aan.”

Marloes van Maaren

Schoonheidsspecialist van het jaar regio midden/oost, Marloes van Maaren

“Het geeft een geweldig gevoel dat ik als specialiste mijn klanten na 22 jaar nog altijd kan boeien en verrassen met mooie behandelingen en nieuwe technieken. Zo voelen zij keer op keer dat zij het meest belangrijk zijn. Ik werk vanuit mijn hart en kennis om hun huid de verbeteren en ik vind echt dat ik het mooiste vak van de wereld heb.”

De jury over Marloes van Maaren: “Het enthousiasme van deze schoonheidsspecialist is aanstekelijk. Met energie heeft deze winnaar zich in de afgelopen jaren stevig gepositioneerd met haar bedrijf. Gezond van binnen is een visie die ze onderbouwt met het volgen van een speciale opleiding. Ze richt zich op haar ambitie, kijkt met een open blik en gaat mee met de ontwikkelingen op social media om in haar eigen stijl de connectie met klanten te houden.”

Rianne Smits

Schoonheidsspecialist van het jaar regio zuid, Rianne Smits

“Ik geloof dat als we goed voor ons lichaam zorgen, het lichaam ons helpt om onze persoonlijke doelen te realiseren. Het is een balans tussen ontspanning, verantwoord eten, training/beweging en zingeving. Mijn behandeltechnieken gaan daarom verder dan alleen verzorgende behandelingen. Door bewuste keuzes te maken in je leefstijl en dit aan te vullen met verantwoorde behandelingen en producten die de huid aanzetten tot vernieuwing. Hierbij heb ik ervoor gekozen bij Beauté de Prestige geen lichaamsvreemde stoffen te gebruiken.”

De jury over Rianne Smits: “Rianne is echt een ambassadeur voor het vak schoonheidsspecialist. Ze weet haar opleidingen en kennis in de praktijk te brengen, waarbij ze het voor haar klant weet te vertalen in duidelijke stappen en doelen. Haar opleidingen en trainingen passen bij de beleidsvoering en ze blijft actief op zoek naar innovaties en nieuwe marktontwikkelingen. Met haar inzet en kijk op het vak zullen ook haar verdere ambities een grote kans maken.”

Mieke Kok

Schoonheidsspecialist van het jaar regio west, Mieke Kok

“Het meedoen aan de Beauty Award was een bewust moment van reflectie voor mij, een manier om het resultaat van dertig jaar werken al schoonheidsspecialist te presenteren in de vakspecialist en ondernemer die ik nu ben. Ook in de groei van het ondernemerschap blijf ik bewust betrokken als behandelend schoonheidsspecialist.”

De jury over Mieke Kok: “Als specialist en ondernemer is deze winnaar blijven groeien in het vak en haar ambities zijn nog niet op. Ze staat voor kwaliteit in het vak en betrekt haar eigen klanten als ambassadeurs bij haar salon. Op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid kijkt ze kritisch waar ze haar vak kan inzetten en zaken kan verbeteren.”

0

Reacties


Gerelateerde artikelen