Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Eindelijk gaat het enorm goed met de omzet van mijn kleinschalige bedrijf; een combinatie tussen een parfumerie en een schoonheidssalon. De polsbreuk, herbestrating van het dorp, een wisseling van leveranciers die mijn favoriete merk leverde, en nog wat kleine dingen zijn de hindernissen die ik overwonnen heb. Ik ben om onder andere deze reden ook erg trots op mijn team en mezelf.

Maar dan veranderd alles. Ik beland in echtscheiding en ik raak in een overlevingsstand. Emotioneel trek ik het niet meer en dat heeft zijn weerslag op mijn zaak. Als jij jezelf niet meer voor 200% kan inzetten ga je kopje onder. Zo gebeurde dat ook bij mij en met weemoed sluit ik in 2014 de deur van boutique Blush.

Het sluiten van de ene deur opent weer nieuwe deuren en zeer snel komen er nieuwe uitdagingen op mijn pad. Inmiddels 2 jaar geleden werd ik gevraagd om deze columns te schrijven. Ook kreeg ik het verzoek om schoonheidsspecialisten te trainen en daarnaast heeft een vroegere opdrachtgever mij benaderd voor het coachen van beautyprofessionals voor haar personeelsbureau.

Meditatie, mindfulness, opleidingen gericht op coachen en diverse masterclasses bij inspirerende mensen hebben mij de kracht gegeven om door te gaan. Ook kreeg ik hierdoor rust in mijn leven en de ruimte om mijn dromen te verwezenlijken. Tijdens het managen van mijn eigen bedrijf was ik altijd druk en had ik een stressvol leven. Kortom, ik zat in een overlevingsstand. Ik heb mijn leven gebeterd door een verandering aan te brengen in mijn mindset. Het creëren van rust en regelmaat geeft mij weer energie, het gevoel dat ik leef en heeft ervoor gezorgd dat diverse droomdoelen inmiddels waarheid zijn geworden. Mijn missie is om deze mindset met jullie te delen zodat ook jullie dromen waarheid worden.

Reset your mind and make your dreams come true!

Dit artikel is geschreven door Marie-Louise Billekens.

Comments


Gerelateerde artikelen