Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

In Maarssen (Utrecht) is op 14 mei het eerste Longevity Lifestyle Center van Nederland geopend. Het Longevity Expertteam begeleidt daar cliënten naar hun meest vitale zelf. Professionals worden hier bovendien opgeleid tot Lifestyle Coaches waarbij zij door demonstraties van de verschillende innovatieve producten en methoden zoals onder andere Legend+Ultratone en Geneo+ expertise opbouwen. Op basis van de Longevity filosofie wordt een totaalplan opgesteld zodat het meest optimale maatwerkadvies kan worden gegeven zodat cliënten zo snel en verantwoord mogelijk hun gewenste resultaten bereiken.

De Longevity filosofie gaat over vitaal ouder worden en daardoor langer gelukkig leven op verschillende manieren. Adviezen, methoden, behandelingen, masterclasses en producten op het gebied van voeding, beweging, figuurcorrectie en huidverbetering worden gecombineerd en perfect op elkaar afgestemd. Omdat het delen van kennis wordt gezien als een mogelijkheid om de Longevity-effecten te vermenigvuldigen worden in het Lifestyle Center verschillende workshops gegeven.

Bekijk hieronder de video van RTL Life is Beautiful over het Longevity Lifestyle Center om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. 

Meld je nu aan via onderstaande button en ontvang 50% welkomstkorting op een behandeling naar keuze.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen