Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Van 15 tot en met 17 september aanstaande wordt de Jaarbeurs in Utrecht drie dagen lang omgetoverd tot een spectaculair beauty festival. Professionals uit de beautybranche kunnen hier inspiratie en kennis opdoen, zich oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied en genieten van allerlei spetterende beauty acts. Beauty Trade Festival belooft daarmee de perfecte kick off van het nieuwe beauty seizoen te worden!

Nazomerse festivalsfeer

De eerste editie van Beauty Trade Festival (de nieuwe naam voor de najaarsbeurs in Utrecht) was al een groot succes en dat belooft de komende editie ook weer te worden. Het blijft dé plek waar professionals uit onder andere de beauty-, nail- en wellnessbranche elkaar ontmoeten en hun inkopen doen voor de het najaar en de winterperiode. Maar dan wel in een relaxte, nazomerse festivalsfeer met veel ruimte voor business gerelateerde fun en entertainment.

Kennis bijspijkeren

Kloppend hart is de gevarieerde beursvloer waar je je favoriete leveranciers en de nieuwste merken en producten vindt. Ook zie je daar verschillende stages en theaters waar boeiende shows, presentaties of workshops plaatsvinden. Echt, je kennis bijspijkeren was nog nooit zo relaxt… Verder zijn er terrassen waar je je voeten even rust kunt geven en waar vooraanstaande leveranciers interessante demo’s verzorgen. En dat alles in een lekkere nazomerse festivalsfeer met veel ruimte voor business gerelateerde fun en entertainment.

3.0 event

Beauty Trade Festival wordt een event 3.0 waar je in een nazomersfeer inspiratie en kennis kunt opdoen, waar je je kunt oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in de beautybranche en waar je uiteraard je inkopen kunt doen voor de herfst- en winterperiode. Daarmee belooft het de perfecte kick off van je nieuwe beauty seizoen te worden! Ben jij erbij?

Kijk voor meer informatie op de website: www.beautytradefestival.nl

0

Reacties


Gerelateerde artikelen