Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een gave en gladde huid staat wereldwijd bovenaan het verlanglijstje van schoonheidswensen. Naarmate we ouder worden, vertoont de huid echter onvermijdelijk de ‘sporen van het dagelijks leven’ in de vorm van o.a. rimpels, littekens en andere huidbeschadigingen. Het genereren van duurzame huidverbetering voor iedereen is het belangrijkste uitgangspunt van hannah®.

Voor het op effectieve en snelle manier herstellen van rimpels en huidbeschadigingen zoals littekens, de hannah® Remodelling Cream een formule die de huid hermodelleert en haar weer gaaf en glad voor de dag laat komen. Mede dankzij het ‘hannah® systeem voor huidverbetering’ dankt hannah® haar reputatie op het gebied van duurzame en effectieve huidverbetering.

Dit systeem werkt op basis van een combinatie van individueel afgestemde, huidverbeterende behandelingen en bijpassende hannah® producten.

Stap 1: Rimpels en littekens aanpakken
De hannah® Rimpel- en Litteken Reductie Therapie is gebaseerd op het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige massages, diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah® huidcoach. Door deze diepwerkende en doeltreffende therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Hierdoor zal rimpelvorming drastisch verminderd worden, de structuur van de huid wordt verbeterd, littekens worden minder zichtbaar en de huid wordt op een natuurlijke manier gelift. Om dit proces te versnellen werd hannah® Remodelling Cream ontwikkeld.

Stap 2: Snel herstel van de beschadigde huid
De formule van hannah® Remodelling Cream bevat 12% ingekapselde natuurlijke vitamine E. Dankzij deze zeer hoge concentratie is deze crème uitzonderlijk geschikt voor een snel herstel van een beschadigde huid. Vitamine E activeert de doorbloeding, regenereert de huid, herstelt de beschadigde huidcellen, verstevigt het huidweefsel en bevordert een optimaal zuurstofgebruik van de huid. Deze krachtige ‘herstelvitamine’ vermindert de roodheid van littekens en rimpeltjes, waardoor deze minder zichtbaar worden. Ook te gebruiken als rijk herstellend masker De formule van hannah® Remodelling Cream kan, naast het gebruik als intensief herstellende crème, tevens als oog-, hals- en decolletémasker worden toepast, voor een optimale herstelbehandeling van deze gevoelige zones.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

0

Reacties


Gerelateerde artikelen