Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Denk jij dat je andere beautyprofessionals kunt inspireren met de aankleding van jouw salon, studio of praktijk? Dan is Beautyspot op zoek naar jou! Stuur je foto in en maak kans om in de eerstvolgende editie van de Beautyspot.nl print edition te komen. Je hebt nog een paar dagen!

Nieuwste editie print edition

Half augustus verschijnt de nieuwste Beautyspot.nl print edition. In dit magazine lees je alles over het laatste nieuws met betrekking tot de septemberbeurs Beautyspot.nl live edition, de leukste nagel- en make-uptrends en nog veel meer. Ook jij kunt kans maken om in het magazine te komen en jouw foto te delen met 35.000 andere beautyprofessionals. Hoe? Lees snel verder!

Anderen inspireren

In het magazine kun je collega beautyprofessionals inspireren met de styling van jouw salon, studio of praktijk. Beautyspot is specifiek op zoek naar foto’s van het interieur. Iedere beautyprofessional mag een foto insturen, of je nu schoonheidsspecialist, MUA/visagist, nagelstylist, huidtherapeut, pedicure of wellness professional bent. Denk jij dat je anderen kunt inspireren met jouw foto? Stuur hem dan uiterlijk 12 juli in.

Hoe doe je mee?

De foto van de aankleding van jouw salon, studio of praktijk dient een originele foto te zijn, van goede kwaliteit. De foto mag gemaakt worden met een telefoon of camera. Foto’s geplaatst op internet (website, social media ed.) zijn erg klein qua resolutie en niet bruikbaar in het magazine. Wil jij je collega beautyprofessionals laten zien hoe jouw interieur er uit ziet? Stuur dan je foto uiterlijk 12 juli naar info@beautyspot.nl. De redactie kiest uit alle inzendingen willekeurig een aantal foto’s uit en maakt een mooie inspiratiepagina. Wie weet sta jij straks in het magazine en wordt jouw salon, studio of praktijk door 35.000 beautyprofessionals gezien! Hoe leuk is dat?

Mis ‘m niet, schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De Beautyspot.nl print edition verschijnt half augustus. Wil je zeker weten dat je het magazine ontvangt, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en artikelen, die zijn geplaatst op Beautyspot.nl. Daarnaast ontvang je gratis twee keer per jaar de Beautyspot.nl print edition.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen