Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

HEMA opent twee beautyshops: HEMA Beauty. HEMA Beauty opent in de Amsterdamse Kalverstraat op vrijdag 12 oktober om 9.00 uur de deuren en op zaterdag 13 oktober kan iedereen de make-upcollectie ook in de Barteljorisstraat in Haarlem komen ontdekken. Bij HEMA Beauty kunnen klanten terecht voor al hun make-up, huidverzorging, inspiratie én advies.

Inspiratie en advies
Make-up- & gezichtsverzorgingsproducten voor een vriendelijke prijs, die zij het liefst kopen in een inspirerende omgeving. Dit, plus het feit dat HEMA van oudsher een belangrijke positie in deze markt inneemt, hebben het concern doen besluiten om twee standalone beautyshops te openen. Er is ruimte in de winkels om jezelf op te maken en om inspiratie op te doen. De medewerkers geven advies welke make-up het beste bij iemand past. Er zijn ook unieke spiegels in de shops aanwezig, voorzien van verschillende lichteffecten. Zo kan er meteen live getest worden welke make-upkleuren geschikt zijn voor bijvoorbeeld een toegankelijke kantoorlook of een feestelijke avondlook.

Assortiment voor alle HEMA’s
In de grote HEMA-winkels is HEMA inmiddels gestart met zogenaamde beautyshop-in-shops met daarin de gehele cosmeticacollectie. Dit is een verandering in de winkels, maar HEMA hoopt deze eind van het jaar gerealiseerd te hebben.Ook in de overige HEMA-winkels zullen de nieuwe kleuren en het vernieuwde assortiment te koop zijn.

‘Musthaves’
In de HEMA BEAUTY collectie zijn alle ‘musthaves’ te vinden die nodig zijn voor een stralend uiterlijk. De collectie varieert van professionele tools, zoals kwasten of een wimperkruller, tot een spectaculair kleurenaanbod oogschaduw en nagellakken, maar ook een assortiment lipstick en gloss waar iedereen een perfecte match kan vinden. En niet te vergeten de huidmake-up: foundations, poeders, blushers, bronspoeders en concealers om de teint een prachtige uitstraling te geven.

HEMA-prijsjes
Een goede kwaliteit cosmetica kan een luxe uitstraling hebben en hoeft toch niet duur te zijn. HEMA heeft door deze winkels te openen een manier gevonden om de beautywereld op een HEMA manier te kunnen beleven.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

0

Reacties


Gerelateerde artikelen