Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Hoe vaak hoor jij je klanten niet zeggen: “Nog een paar kilootjes eraf voordat ik m’n bikini weer aantrek!” of “Vóór de bruiloft wil ik er nog een paar kilo af hebben”?

Jij kunt je klanten daar nu eenvoudig bij helpen! De Slimfit Box is dé manier om binnen zeer korte tijd af te rekenen met die extra kilo’s. De complete box is ontwikkeld door diëtisten in samenwerking met Alles voor Afvallen.

Intense en eenvoudige afslankkuur

De Slimfit Box bestaat uit een caloriearm weekmenu in combinatie met de Slimfit-producten. Gedurende één week volg je speciaal ontwikkelde eetschema stipt op. De Slimfit soepen, pasta, cookies en het broodbeleg zullen zorgen voor de aanvoer van extra eiwitten. Zo voorkom je dat je lichaam je spieren gaat gebruiken als energiebron. Het verlies aan spiermassa lijdt namelijk tot het alom bekende en gevreesde jojo-effect.

Om te werken met de Slimfit Box hoeft je geen voedingsdeskundige te zijn. In de box zit een uitgebreid weekschema die jouw klant van het beste advies voorziet. Bekijk hieronder het inkijkexemplaar van het weekschema.

Wil jij jouw klanten helpen die extra kilo’s te verslaan en daarbij extra omzet maken?Profiteer dan nu van de zeer aantrekkelijke inkoopkorting op de Slimfit Box!

Mail naar info@allesvoorafvallen.nl of bel: 040-3040094, we vertellen je er graag meer over!

Comments


Gerelateerde artikelen