Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Helga van Maren heeft na een time-out een nieuwe praktijk – genaamd Helga Huidexpert – geopend in Ophemert. Ze heeft haar hart gevolgd en is blij met de stap die ze genomen heeft: “Hoezeer ik het afgelopen jaar ook genoot van alle vakgerelateerde werkzaamheden, ik miste het directe contact met mensen. Nu kan ik weer één-op-één bezig zijn met cliënten en hun de kwaliteit en aandacht schenken die ik voorheen altijd voor ze had. Ik volg mijn hart en ben dankbaar weer te kunnen bijdragen aan de uiterlijke én innerlijke schoonheid van cliënten.”

De voormalig eigenaresse van het gerenommeerde Instituut Helga Wouterse in Varik geldt als autoriteit in de schoonheidsbranche. Als enige in Nederland won zij zowel de Beauty Award voor ‘Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland’ (2001) als ‘Beste Schoonheidssalon van Nederland’ (2010). Helga is tevens coach en trainer voor bedrijven in de schoonheidsbranche, columnist voor vakbladen en adviseur voor branche-organisatie ANBOS. Haar nieuwe schoonheidssalon ‘Helga Huidexpert’ brengt haar weer terug bij haar grootste passie; het persoonlijk behandelen van cliënten.
 
Activiteiten Helga Huidexpert
In haar nieuwe praktijk behandelt Helga van Maren cliënten door middel van huidadvies, huidbehandelingen, bioresonantietherapie, voedings- en lifestylecoaching. Daarnaast voert zij kleur- en stijlanalyses uit zodat een jonge uitstraling voor iedereen haalbaar wordt.
 
Unieke behandelwijze voor uiterlijke en innerlijke schoonheid
Uniek aan haar behandelwijze is dat Helga van Maren niet alleen de buiten- maar ook de binnenkant van cliënten aanpakt. Naast de verbetering van de huid, richt zij zich ook op de levensstijl van mensen. Zij voert gezondheidschecks uit en spoort met behulp van bioresonantietherapie (oorzaken van) klachten op om deze vervolgens te behandelen. Daarmee worden niet alleen huidgerelateerde problemen verholpen, maar ook vermoeidheids- en rugklachten en klachten die worden veroorzaakt door de menopauze en overgewicht.

 
Adres
Helga Huidexpert, praktijk voor huidverbetering, anti-ageing, lifestyle, imageconsulting en coaching is gevestigd aan Reinier van Haeftenlaan 4, 4061 BR Ophemert, telefoon (0344) 84 95 75.

Comments


Gerelateerde artikelen