Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Sietske Wieman van Body & vital Medispa is onze heldin van de maand maart 2018. Ze wordt in het zonnetje gezet door Mikos 2.0 BV.

Waarom heb je gekozen voor RefectoCil? 

Wij werken al 15 jaar naar volle tevredenheid met RefectoCil, een populair merk op het gebied van wenkbrauw- en wimperverf. De laatste jaren heeft dit merk de lijn verder uitgebreid en verdiept wat ons erg aanspreekt. 

Wat heeft je doen besluiten een RefectoCil training te volgen? 

Wij kregen bericht vanuit Mikos over de ontwikkelingen binnen RefectoCil en de nieuwe toepassingen. Ik heb mij daar in verdiept en vond dit een mooie aanvulling voor mijn bedrijf. Doordat de training werd gegeven op onze locatie, konden we direct alle nieuwe technieken op de juiste manier toepassen. Daarnaast kregen we veel tips voor het mengen van de kleuren en hoe de verf nog mooier en langer blijft zitten bij onze klanten. Een mooie aanvulling dus!

Merken jullie een toename in de vraag voor het stylen van wimpers en wenkbrauwen?

Ja, wij merken zeker een toename! Daar spelen we dan ook op in met onze gloednieuwe Brow Bar in de salon. De klant wordt steeds kritischer en wil de kleur op maat gemaakt hebben. Dat kan gelukkig. 

Waarmee onderscheid jij je van de andere praktijken of salons?

Ik heb mijn eigen visie en doelstellingen en daar wijk ik – samen met mijn team – al 15 jaar niet vanaf. Continu streven we naar verdere perfectie door het volgen van trainingen en opleidingen en het bieden van een hoge service aan onze klanten.

Hoe kom je aan nieuwe klanten?

In de meeste gevallen door mond-tot-mondreclame, maar we merken ook dat een aantal klanten ons weet te vinden via internet.

Heb je nog speciale wimper- en wenkbrauwdoelen voor de toekomst? 

Mijn team en ik verdiepen ons graag verder om nog meer kennis van de wimpers en wenkbrauwen te krijgen en ons verder te ontwikkelen op dit vakgebied.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen