Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Meer dan 30 jaar werkt Annet Leijsen inmiddels in haar instituut voor schoonheidsverzorging ‘Esthetique’. Een woelig privéleven bracht haar met een omweg naar het schoonheidsspecialiste vak waar ze zich direct in thuis voelde. Door de omgang met mensen en het resultaatgericht werken met de huid, was ze meteen verkocht. In 1983 ging Annet van start in een bedrijfspand met een studiegenoot en na 6 jaar ging ze alleen verder met Esthetique.

Natuurlijk resultaat

In de salon van Annet wordt uitsluitend gewerkt met de merken van Mink Beauty Concepts zoals Phyto5, een bijzondere lijn die gericht is op het herstel van het energetisch evenwicht (yin en yang) en Corpolibero, een Italiaanse groene hightechlijn. Bij Esthetique vind je geen fillers, injectables of laserbehandelingen; hier zijn de behandelingen gericht op echt en natuurlijk resultaat waarbij gebruik van apparatuur, vibratie en lichttherapie een essentieel onderdeel van iedere behandeling is.

Gebruik van lichtfrequenties

Licht betekent leven, groei en dynamiek. Licht en lichtfrequenties zijn één van de belangrijkste invloeden  op alle levensvormen die we kennen. Binnen het concept van gezicht en lichaamsverzorging is het een onderwerp dat volop in beweging is. Inmiddels kunnen we zeggen dat het werken met licht een enorme verrijking is in alles wat we binnen de cosmetiek aan behandelingen kunnen aanbieden.

Anti- aging, ontgifting, en directe ontspanning

Het geeft je de mogelijkheid om met een gerichte lichtfrequentie een specifieke richting aan de actie te geven die op dat moment gewenst is. Denk in termen van anti- aging, ontgifting, en directe ontspanning van lichaam en geest. Met licht heb je een directe invloed op wat er in een cel, en in het menselijk lichaam gebeurt. Dat betekent dat alles wat je aanbiedt aan voedingstoffen in je producten, een veel grotere invloed zal hebben met een lichtfrequentie dan zonder. Echt interessant  is het als je je lichtfrequentie ook nog verbindt aan een mechanische prikkel, als in een drainage of een vibratie. Daarmee breng je het hele organisme in een staat van opperste alertheid wat betreft opname, regeneratie en ontgifting.

essentiële oliën en plantaardige stoffen

Het werken met licht is een uitdaging, maar vooral een waardevolle en leuke manier om van iedere behandeling een feest te maken met groot resultaat. Voorwaarde is wel dat de producten die ingezet worden bij het werken met licht zo zuiver mogelijk zijn en geen minerale vetten bevatten. Vooral essentiële oliën en plantaardige stoffen zijn zeer geschikt om met lichtfrequenties te werken. Op het moment dat de juiste lichtfrequentie en mechanische prikkel zoals vibratie of een drainage in een behandeling worden ingezet zijn zeer goede resultaten te bereiken in alle vormen van huidverbetering zonder schadelijke en invasieve technieken die het organisme belasten.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen