Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Deze maand is Carola Janssen onze heldin van de maand november 2016. Ze wordt in het zonnetje gezet door Medik8

Carola, kun je jezelf even voorstellen?

Ik ben Carola Janssen en heb sinds 2000 een eigen salon in Elst. Ik ben begonnen als nagelstyliste en heb twee jaar geleden de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd, daarnaast ben ik ook wimperstyliste. De afwisseling in de salon vind ik erg leuk. In mijn salon bied ik samen met mijn vier medewerkers verschillende behandelingen aan op het gebied van hand- en nagelverzorging, voetbehandelingen, schoonheidsbehandelingen, wimperextensions en nog een aantal andere kleine behandelingen.

Je bent begonnen als nagelstylist, vanwaar de switch naar huidverbetering?

Toen ik in 2000 begon met mijn salon waren mijn kinderen nog heel klein. Ik wilde heel graag iets doen dat ik makkelijk kon combineren met de zorg voor mijn kinderen. Uiterlijke verzorging heeft mij altijd getrokken, dus heb ik toen gekozen voor de opleiding nagelstyliste. Tot 2011 heb ik mijn salon aan huis gehad. In november van dat jaar heb ik gekozen om een salon in het centrum van Elst te beginnen. Wat ik altijd al graag wilde, was een salon met alles onder één dak; vandaar dat ik een schoonheidsspecialiste/pedicure in loondienst nam. Toen ik in 2013 helemaal gesetteld was, heb ik besloten om zelf ook de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen. Ik ben een persoon van resultaten, dus het was voor mij al snel duidelijk dat ik me wilde gaan richten op huidverbetering. Ik vind het heerlijk om mooie resultaten te bereiken met klanten die huidproblemen hebben.

Wat hoop je dat jouw klant ervaren heeft na een bezoek aan jouw salon?

Ik hoop dat ze heerlijk heeft ontspannen en dat ze het gevoel heeft gehad dat ze in een mooie professionele salon met ervaring is geweest. Tevens hoop ik dat wij haar hebben gegeven waar ze voor kwam en dat ze blij is met het resultaat.

Wat is de kracht van jouw salon?

Ik denk dat de kracht van mijn salon is dat wij alles onder één dak hebben. Vrouwen vinden het tegenwoordig heel fijn als ze voor verschillende behandelingen bij je terecht kunnen en dat ze dat in één behandeling kunnen combineren. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat klanten zien dat je altijd blijft groeien in de salon; dit doen wij door veel trainingen te volgen om zo onze kennis te vergroten en wij komen regelmatig met nieuwe dingen in de salon. Ook is het denk ik heel belangrijk om kwalitatief goede professionele producten te gebruiken. Met OPI voor de handen en voeten en Medik8 en Reviderm voor de schoonheidssalon, denk ik dat wij topproducten in de salon gebruiken.

Waarom heb je gekozen voor jouw huidige producten?

De producten die wij gebruiken, zijn van zeer hoge kwaliteit. Met deze producten kunnen wij hele mooie resultaten behalen. Wat ik heel belangrijk vind, is dat producten veel goede werkstoffen bevatten en vrij zijn van parfum en conserveringsmiddelen zodat ze geschikt zijn voor elk huidtype en geen irritatie veroorzaken; dit vind ik terug in de producten van Medik8. Waar ik ook heel blij mee ben, zijn de level 1 peelingen van Medik8, wij hebben hier al fantastische resultaten mee behaald bij klanten met huidproblemen zoals bijvoorbeeld acne. Van Reviderm hebben wij het Microdermabrasie apparaat en de Skinneedler waarmee we ook in combinatie met de producten van Medik8 veel kunnen doen op het gebied van anti-ageing. Ik vind het heerlijk als klanten met een mooi resultaat de salon uitgaan. 

Waar zie je jezelf en jouw salon over 10 jaar?

Over tien jaar hoop ik dat mijn salon nog verder uitgegroeid is en dat ik een mooi team achter me heb staan. Ik wil me vooral de komende jaren verder ontwikkelen op het gebied van huidverbetering en ervaring op doen om meer mensen te helpen met huidproblemen.

Comments


Gerelateerde artikelen