Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Astrid Schievink, account manager LPG endermologie®, is onze heldin van de maand augustus 2018. Zij wordt in het zonnetje gezet door LPG.

Waarom heb je ervoor gekozen om als accountmanager te gaan werken?

Van jongs af aan ben ik gefascineerd geweest over alles wat met de huid, haar, verzorging en cosmetica te maken heeft. Als accountmanager ben ik al vanaf 1993 actief. Ik vind het heerlijk om bedrijven te bezoeken en de dialoog met de eigenaar en de medewerkers aan te gaan. Als professional maak ik samen met mijn relaties plannen en strategieën om het product dat ik vertegenwoordig tot bloei te laten komen en de omzet te verhogen. Ik hou ervan om bedrijven te helpen met groeien en sta open voor alle ontwikkelingen in de markt en speel hier ook op in.

Wat zijn jouw onderscheidende kwaliteiten?

Omdat ik veel bedrijven bezoek en ook werkzaam ben geweest in winkels kan ik advies geven en mogelijkheden bieden om succes te behalen. Empathie vind ik belangrijk en door goed te luisteren probeer ik altijd toegevoegde waarde te leveren zodat een gesprek altijd zinvol is.

Waarom heb je voor LPG endermologie® gekozen?

Natuurlijke celstimulatie op de manier zoals LPG endermologie® het aanbiedt, zijn de behandelingen waarmee een bedrijf zich echt kan onderscheiden in de markt. LPG staat voor schoonheid, maar nooit ten koste van gezondheid.

De samenwerking met fantastische, energieke, professionele collega’s is voor mij elke dag een feest. Dit zijn de ingrediënten van dit bedrijf. Daarom heb ik voor LPG endermologie® en Partner in Aesthetics (de distributeur) gekozen.

Hoe ga je om met concurrentie in jouw regio?

Concurrentie houdt ons scherp en daagt ons uit. Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd. LPG endermologie® is wereldwijd nummer 1. Wij hoeven niet met de concurrentie om te gaan, de concurrentie moet met ons om gaan!

Hoe overtuig je de professionals over LPG endermologie®?

Professionals hoeven wij niet te overtuigen van de werking van LPG endermologie®. Het product is namelijk al 32 jaar op de markt en heeft zijn resultaten bewezen.

Door een goed en reëel verdienmodel te presenteren, kan de investering in LPG endermologie® een hefboom naar succes zijn. Door bij consument de mogelijkheden van LPG endermolgie® onder de aandacht te brengen zullen ook zij op zoek gaan naar instituten die hiermee werken.

Heb je nog speciale wensen voor de toekomst?

LPG endermologie® is mijn passie. De mogelijkheden zijn zo divers dat ik graag mijn toekomst aan dit product verbind op welke manier dan ook.

Comments


Gerelateerde artikelen