Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Annemarie van Viersen is onze heldin van de maand juni 2017. Ze wordt in het zonnetje gezet door Florint.

Annemarie, kun je jezelf even voorstellen?

Ik ben Annemarie van Viersen, gelukkig getrouwd, moeder van 3 kinderen en al een jaar oma. Sinds 1997 heb ik een eigen schoonheidssalon in Leusden. Met een medische achtergrond en aanvullende opleidingen als basis ben ik een eigen salon gestart. Naast het werk in mijn goedlopende schoonheidssalon, wil ik ook constant op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de beauty branche. Daartoe volg ik verschillende vaktechnische cursussen en geef ik les in cosmetische ingrediëntenleer. In mijn salon bied ik naast verschillende schoonheidsbehandelingen, ook acnebehandelingen aan.

Hoe kwam je tot de beslissing om je eigen salon te openen?

Omdat ik naast het opvoeden van mijn kinderen ook wilde werken en altijd al affiniteit gehad heb met huidverzorging en huidverbetering besloot ik een eigen salon te openen, zodat ik de zorg en het werk mooi kon combineren. Ik vind het leuk om mensen te adviseren en te begeleiden met het maken van een keuze tussen de diverse behandelingen en producten. Mijn motto is dan ook “als je je beter gaat voelen, ga je er beter uitzien”.

Wat is de kracht van jouw salon?

In mijn salon wil ik mijn klanten een unieke belevenis geven. De klant ervaart dit als het ultieme ontspan-momentje in een rustgevende sfeer. Huidverbetering staat natuurlijk voorop, maar ook de ontspanning van lichaam en geest staat centraal. Ik wil tijdens de behandeling mijn klanten de meest effectieve producten op het gebied van huidverzorging en huidverbetering aanbieden, maar ook voor thuisgebruik. Daarom heb ik bewust gekozen voor Dr. Spiller, omdat de producten een hoge concentratie werkstoffen hebben, die zorgen voor een effectieve huidverbetering.

Waarom heb je gekozen voor jouw huidige producten?

Doordat bijna alle crèmes van Dr. Spiller op oliebasis zijn, merken de klanten ook dat de werkstoffen beter en langer opgenomen worden in de huid. Ook voor het thuisgebruik zijn de producten makkelijk werkbaar dankzij het brede assortiment van reiniging, serums, dag- en nacht verzorging, maskers en scrubs. Er zijn meerdere keren per jaar “Limited editions” verpakt in een aantrekkelijke “Gift set”, wat altijd leuke cadeau tips zijn voor mijn klanten. Ik kan mijn klanten ook voorzien van een miniatuur in luxeverpakking. De proefjes van Dr. Spiller zijn prachtig verpakt en geven de klant echt de kans om een product zorgvuldig uit te proberen. Mooi aanvullend op de producten van Dr. Spiller is de 100% Vegan make-up lijn van Emani. Make-up die functioneert als huidverzorging en daarnaast ook een steentje bijdraagt aan huidverbetering. Klanten willen graag na een behandeling een mooie, natuurlijke make-up, maar zijn vaak bang dat het de huid verstopt. Daarom ben ik vorig jaar gestart met Emani 100% Vegan make-up. Een make-up lijn volledig vrij van parabenen, toxine, parfum, talk, gluten én gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten die de huid voorziet van verzorging. Kortom een perfecte aanvulling op de gezichtsbehandeling.

Wat hoop je dat jouw klant ervaren heeft na een bezoek aan jouw salon?

Zichtbare verbetering van hun huidconditie. Ik vind het belangrijk om een behandelplan samen te stellen en de klant te voorzien van de juiste producten om zo snel mogelijk een zichtbaar resultaat te behalen.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen