Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

…hannah Clearity Cream! Tijdens de Beauty Trade special is deze nieuwste aanwinst binnen de hannah familie met veel enthousiasme geïntroduceerd. Speciaal voor mensen die last hebben van een onzuivere, vette en/of zelfs geïrriteerde huid is de Clearity Cream ontwikkeld. Een dergelijke huid vraagt namelijk om een product dat zorgt voor directe kalmering, herstel van zuiverheid, talgreductie en een verhoging van de weerstand tegen invloeden van buitenaf. De Clearity Cream is een innovatief product dat kalmerende, zuiverende, balancerende en hydraterende eigenschappen binnen één unieke, effectief huidverbeterende crème verenigt! 

Dankzij de cocktail van zuivere werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals etherische oliën, maïs en pompoenextract staat de Clearity Cream garant voor een buitengewone verbetering van een onzuivere of geïrriteerde huid. Deze crème werkt normaliserend op zowel de talgproductie als bij ontstekingsreacties in én irritatie op de huid. Het hoge gehalte aan antioxidanten samen met de essentiële vetzuren zorgen daarnaast voor een optimale weerbaarheid van de huid tegen externe invloeden. Dit alles wordt ondersteund door rozemarijnolie, welke niet alleen de huidactiviteit reguleert en een zuiverende werking heeft, maar ook een prettige geurbeleving geeft. Na gebruik heeft de huid direct een aangenaam zacht gevoel en is de kans op irritaties of prikkeling van de huid geminimaliseerd.

De hannah Clearity Cream zorgt voor een egale, opvallend rustige en zuivere huid met een natuurlijke, gezonde glans. De huid is optimaal gehydrateerd en dito beschermd tegen schadelijke dagelijkse invloeden. Deze effectieve crème is de optelsom van helderheid in huidverbetering en het genereren van een zuivere, goed gebalanceerde en gezonde huid met een optimale natuurlijke weerstand!

www.hannah.nl

Comments


Gerelateerde artikelen