Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een goede presentatie van make-up in de salon is de sleutel tot succes. Een display levert hieraan een grote bijdrage; het presenteert het assortiment en geeft de klant gemakkelijker een keuze te maken. Barbara Bort ontwikkelt ieder voor- en najaar een seizoensdisplay, met wisselende producten en trendy kleuren. Daarnaast beschikt het merk over een grote staande display, een tafeldisplay en diverse kleine displays. Deze displays zijn geheel naar eigen keuze in te richten.

Onze winterdisplay bevat de volgende onderstaande producten. Uiteraard is het ook mogelijk om er andere producten aan toe te voegen.

Sunny Mousse Een prachtige verzorgende, licht dekkende foundation die beschermt tegen de zon en de huid een natuurlijke uitstraling geeft. Bevat beschermingsfactor SPF 15, UVA en UVB filter en vitamine E. Geschikt voor alle huidtypes en vrij van parfum.

Color for ever (nr. 8) Een licht vloeibare parfumvrije waterproof foundation, met een zijde structuur. Snel en gemakkelijk op de huid aan te brengen, zonder sporen na te laten op kleding. Dekt goed en geeft een mat effect. Sluit de poriën niet af. Na aanbrengen enkele minuten laten drogen.

Eye stylist Heeft een zwarte kleur en speciaal zeer geschikt voor klanten die lenzen dragen.

Mascara Free Style Een voedende mascara die beschermt en de wimpers verlengt. Zorgt voor een intensieve oogopslag.

Nailhardner Wordt gebruikt om de nagel te verharden. Bevat een licht rose kleur, waardoor deze ook direct als nagellak is te gebruiken.

Twilight eye shadow Een draagbare matte oogschaduw waardoor deze voor elke klant geschikt is.

Lipstick (nr. 391+392) Een lipstick die lang blijft zitten, beschermt en intensieve kleuren op de lippen geeft. Bevat de nieuwste trendkleuren (rood/oranje en midnight rose).                                                    

De kosten van deze display, inclusief 8 testers zijn €79,95.

Mocht u interesse hebben in onze producten neem dan gerust contact op met onze accountmanager Sarah Mulder. Wij zijn te bereiken via info@nmcosmetics.nl of telefoonnummer 0515 460 300

Comments


Gerelateerde artikelen