Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het jaarlijks terugkerende evenement 'De Nederlandse Make-up Awards' wordt georganiseerd door de Stichting Foundation en heeft o.a. het doel om de kwaliteit van het vak visagie te stimuleren. Met trots is hannah sponsor geworden van deze awards.

De samenwerking van hannah met visagisten is de afgelopen jaren enorm versterkt, omdat visagisten steeds meer op zoek zijn naar een buffer tussen de huid en make-up. Een kunstenaar maakt de meest prachtige schilderijen, mits het linnendoek goed is en dat geldt ook voor visagisten en de huid. Wanneer de huid in een goede conditie is en optimaal is verzorgd, komt make-up het mooiste en beste tot uiting.

Naast de reinigingsproducten van hannah zijn vooral het Vitamin Complex en Touch of Silk favorieten van menig visagist! Het Vitamin Complex is bedoeld om de huid te hydrateren, maar werkt ook als een geweldige fixatiespray. Touch of Silk zorgt niet alleen voor een zijdezachte huid, ook wordt het vochtgehalte van de huid goed op peil gehouden, dus geen craquelé make-up! Tevens wordt de huid door Touch of Silk mooi gematteerd en geëgaliseerd, vult oneffenheden op en kan uitstekend ingezet worden als primer.

Op zondag 30 maart zal op het centrale podium van de vakbeurs Beauty Trade special in de Jaarbeurs te Utrecht de finale van de Make-Up Awards plaatsvinden met als thema ‘Art of the Century’. Tien finalisten strijden om de meest toonaangevende en prestigieuze wedstrijd voor  visagisten en make-up artists. De finale zal live gejureerd worden door Mari van de Ven, Marc Forno, Xelly Cabau van Kasbergen, Stefan Ammerlaan, Tine van Oorschot en Judith Doodeman. Tijdens het podiumprogramma zullen verschillende presentaties worden gehouden, afgewisseld door diverse showblokken met entertainment zoals onder andere een optreden van de succesvolle formatie LA The Voices wat mede mogelijk gemaakt wordt door hannah. 

Comments


Gerelateerde artikelen