Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Teintverhelderende serum voor een egale en stevige huid

Nieuw van hannah® is het Opulence Serum. Dit rijke, teintverhelderende en huidegaliserende serum werd ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid en stevigheid diepgaand en daarmee intensief te verbeteren.

‘Opulence’ betekent rijkdom en weelderigheid. De samenstelling is rijk en weelderig, dankzij een mix van hoogwaardige, geavanceerde werkstoffen die de huid qua teint verhelderen en egaliseren en haar tevens intensief verstevigen, voeden en beschermen.

Teintverhelderend dankzij Wonderlight™
De formule van het hannah® Opulence Serum bevat het ingrediënt Wonderlight™, in combinatie met de werkstof IBRCLC® (= een huidoplichtende, kleurloze cartenoïde uit dode zeealgen en een alternatief voor retinol). De formule verbetert de huid op meerdere fronten.

Collageenbooster
Het serum pakt een onregelmatige teint bij de kern aan en combineert dit bovendien met een intensief bindweefselversterkende werking. De samenstelling bevat hiervoor 20% in olie oplosbare en daarom een stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft tevens een positief effect op een stralende, egale teint.

Egale teint en een vitale huid
Rondom de ogen, bij de hals, het decolleté en de handen, waar huidveroudering zich veelal als eerste manifesteert, zorgt het serum voor extra vitaliteit, een egale teint en zichtbare regeneratie. De samenstelling bevat tevens vitamine E. Deze antioxidant, afkomstig uit natuurlijke oliën, werkt stimulerend op de doorbloeding en effectief regenererend op de huidcellen. Vitamine E verbetert tevens de celademhaling en bevordert het algehele huidherstel.

Touch of Silk
Het hannah® Opulence Serum kan uitstekend op zichzelf staand worden gebruikt, maar vormt de ultieme synergetische aanvulling op hannah® Touch of Silk. Beide producten bevatten vitamine C voor een opvallend heldere teint en beide zorgen voor een mooie, egale uitstraling.

Kijk voor meer informatie op het profiel van hannah.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen