Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Aan het einde van de maand oktober is het weer zover, het is dan weer Halloween. Hoewel het feest in Nederland nog niet écht voet aan de grond heeft gezet, is het in Amerika razend populair. Toch kan het voor je salon een leuke aanhaker zijn voor bijzondere of zelfs griezelige behandelingen…

Halloween wordt altijd gevierd op 31 oktober, dus je hoeft je nooit af te vragen op welke dag het gevierd wordt. Hoewel het in Amerika al vele jaren een hype is, zie je dat ook steeds meer mensen in Nederland en België ook Halloween gaan vieren. En iedereen kan het vieren, want Halloween is een feest voor kinderen, jongvolwassenen en ouderen!

Heksen en puntmutsen
Waar denk jij aan bij Halloween? De redactie houdt het vooral op heksen, puntmutsen en spoken. We kunnen ons voorstellen dat je als nagelstylist of schoonheidsspecialist niet als een heks zal verkleden als je je klanten ontvangt, maar je kunt wél je salon of nagelstudio decoreren en omtoveren tot een echte Halloween-salon. Wanneer je aan Halloween denkt, denk je niet alleen heksen, maar ook aan pompoenen. Het is dan toch ook heel erg leuk om tijdens Halloween je salon op te fleuren met pompoenen. Maar je kunt er ook voor kiezen om slingers van pompoenen om te hangen en bladeren als extra decoratie te gebruiken. Het is namelijk wel herfst.

Halloween nagels
Als nagelstylist kun je met Halloween natuurlijk helemaal los gaan als je klanten voor nail art kiezen. Want hoe leuk is het om allerhande nail art thema’s te verzinnen om je klanten te verrassen. Als basis kun je de prachtige herfstkleuren gebruiken en de nagels opleuken met pompoenen, taferelen van heksen of spoken, bladeren of spinnenwebben. Laat je fantasie de vrije loop en laat de redactie wetn wat jij deze spannende oktobermaand gaat doen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen