Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Je hebt hier enorm naar uitgekeken en ’s morgens ga je al vroeg op pad om naar de beurs te gaan. Maar eenmaal aangekomen weet je eigenlijk niet waar je naar toe wilt. Want waar stond nu die favoriete leverancier? En welke lezingen worden nu eigenlijk waar gegeven? Je kunt natuurlijk een dagje lekker rondslenteren over de beurs, maar dan loop je wel het risico dat je eenmaal weer thuis toch leuke zaken hebt gemist. Zonde! Met deze tips haal je het meeste uit je beursbezoek!

Tip 1: bepaal je doel

Tijdens Beauty Trade Special is er zoveel te doen, dat je eigenlijk aan één dag niet voldoende hebt! Denk daarom een paar dagen van tevoren alvast na over het doel van je beursbezoek en stel prioriteiten. Wil je graag inspiratie opdoen? Wil je op de hoogte worden gebracht van de nieuwste technieken en producten? Kom je vooral om goede zakelijke deals te sluiten? Of wil je weer helemaal up-to-date zijn over een bepaald onderwerp? De antwoorden op deze vragen bepalen de keuzes die je maakt. Plan voldoende tijd in, zodat je je niet hoeft te haasten en indien nodig neem je een overnachting en kom je nog een dag! P.S. Vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen. Wel zo handig als je interessante mensen ontmoet!

Tip 2: lees je in

Elke editie van de vakbeurs wordt er een beursmagazine uitgebracht. Hierin vind je een compleet overzicht van alle leveranciers op de beursvloer, de lezingen en presentaties in de kennistheaters en alle andere activiteiten tijdens Beauty Trade Special. Bovendien is er in het magazine ook een overzichtelijke beursplattegrond opgenomen. Hierop kun je aangeven waar je in ieder geval naar toe wilt. Lees het magazine op je gemak door, zodat je weet welke onderdelen aansluiten op jouw doelstelling(en).

Tip 3: maak een dagplanning

Heb je bepaald wat je allemaal wilt gaan doen en zien? Maak dan een praktische planning. Zo merk je vanzelf of jouw keuzes goed op elkaar aansluiten en of je plannen haalbaar zijn. Vergeet vooral niet om voldoende tijd in te ruimen voor een ontspannende pitstop bij de horecaterrassen. Een beursbezoek is vaak intensiever dan je denkt!

Tip 4: check actuele informatie

Natuurlijk probeert de organisatie eventuele wijzigingen tot een minimum te beperken, maar bij zo’n groots evenement als Beauty Trade Special verandert er wel eens iets op het allerlaatste moment. Het kan zomaar zijn dat een spreker ziek wordt of door andere onvoorziene omstandigheden verhinderd is. Check voordat je weg gaat daarom altijd de social media-kanalen, de BTS-app en/of de website. Dan kom je niet voor verrassingen te staan. Kom je met het openbaar vervoer of met de auto? Kijk dan ook van tevoren of er geen problemen op het spoor zijn of er wegwerkzaamheden zijn. 

Tip 5: installeer de beurs-app

Wist je dat je een superhandige BTS-app kunt downloaden? Als je inlogt, heb je bijvoorbeeld meteen praktische zaken binnen handbereik, zoals je e-ticket(s). Maar je kunt ook aangeven welke lezingen en presentaties je wilt bijwonen en dan krijg je automatisch een seintje voordat ze beginnen. Zo weet je zeker dat je niet te laat komt en niks mist!

Comments


Gerelateerde artikelen