Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Je hebt hier enorm naar uitgekeken en ’s morgens ga je al vroeg op pad om naar de beurs te gaan. Maar eenmaal aangekomen weet je eigenlijk niet waar je naar toe wilt. Want waar stond nu die favoriete leverancier? En welke lezingen worden nu eigenlijk waar gegeven? Je kunt natuurlijk een dagje lekker rondslenteren over de beurs, maar dan loop je wel het risico dat je eenmaal weer thuis toch leuke zaken hebt gemist. Zonde! Met deze tips haal je het meeste uit je beursbezoek!

Tip 1: bepaal je doel

Tijdens Beauty Trade Special is er zoveel te doen, dat je eigenlijk aan één dag niet voldoende hebt! Denk daarom een paar dagen van tevoren alvast na over het doel van je beursbezoek en stel prioriteiten. Wil je graag inspiratie opdoen? Wil je op de hoogte worden gebracht van de nieuwste technieken en producten? Kom je vooral om goede zakelijke deals te sluiten? Of wil je weer helemaal up-to-date zijn over een bepaald onderwerp? De antwoorden op deze vragen bepalen de keuzes die je maakt. Plan voldoende tijd in, zodat je je niet hoeft te haasten en indien nodig neem je een overnachting en kom je nog een dag!

Tip 2: lees je in

Alle vaktijdschriften publiceren over de beurs. In de verschillende artikelen vind je een compleet overzicht van alle leveranciers op de beursvloer, de lezingen en presentaties in de kennistheaters en alle andere activiteiten tijdens Beauty Trade Special. Bovendien is er in het magazine vaak ook een overzichtelijke beursplattegrond opgenomen. Hierop kun je aangeven waar je in ieder geval naar toe wilt (op de beurs zelf zijn ook plattegronden beschikbaar). Lees het magazine op je gemak door, zodat je weet welke onderdelen aansluiten op jouw doelstelling(en).

Tip 3: maak een dagplanning

Heb je bepaald wat je allemaal wilt gaan doen en zien? Maak dan een praktische planning. Zo merk je vanzelf of jouw keuzes goed op elkaar aansluiten en of je plannen haalbaar zijn. Vergeet vooral niet om voldoende tijd in te ruimen voor een ontspannende pitstop bij de horecaterrassen. Een beursbezoek is vaak intensiever dan je denkt!

Tip 4: check actuele informatie

Natuurlijk probeert de organisatie eventuele wijzigingen tot een minimum te beperken, maar bij zo’n groots evenement als Beauty Trade Special verandert er wel eens iets op het allerlaatste moment. Het kan zomaar zijn dat een spreker ziek wordt of door andere onvoorziene omstandigheden verhinderd is. Check voordat je weg gaat daarom altijd de social media-kanalen en de website www.beautytradespecial.nl. Dan kom je niet voor verrassingen te staan. Kom je met het openbaar vervoer of met de auto? Kijk dan ook van tevoren of er geen problemen op het spoor zijn of er wegwerkzaamheden zijn.

Tip 5: zorg dat je tickets hebt!

Het zal je maar gebeuren, je bent aangekomen bij de beurs en je hebt geen tickets gereserveerd. Bestel daarom op tijd je tickets! Je kunt zowel met je KvK-nummer als registratiecode (via je leverancier of vakblad) tickets met korting bestellen. Via deze link bestel je ze snel een eenvoudig. En nu ben je helemaal klaar voor je beursbezoek, we zien je graag op 2, 3 of 4 april aanstaande!

 

Reacties


Gerelateerde artikelen