Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Verhoog je omzet deze zomer met de Sunveda producten.

 

SUNVEDA ZONBESCHERMING

 

De Sunveda productenlijn bestaat uit producten voor lichaam en gezicht en is van jong tot oud te gebruiken. Sunveda bevat gezonde natuurlijke werkzame ingrediënten die naast huidverzorging ook een optimale bescherming bieden tegen de negatieve effecten van de zon om zo veilig van de zon te kunnen genieten.

 

Geniet van de zon maar denk aan uw huid !

 

Huidkanker komt in Nederland steeds vaker voor. Ongeveer 40.000 Nederlanders worden er jaarlijks mee geconfronteerd. Het is de meest voorkomende vorm van kanker en bij tijdig ingrijpen gelukkig goed te genezen. Huidkanker komt vooral voor op plaatsen die frequent  blootgesteld worden aan de zon zoals in het gezicht, de oren, lippen, in de nek en op de handruggen. Ook de blanke huid die plotseling veel zon krijgt is gevoelig voor huidschade en de ontwikkeling van huidkanker. Bescherm uw huid daarom goed en consequent met de Sunveda zonbescherming om eventuele huidschade en erger te voorkomen. 

 

Sunveda tegen huidveroudering!

 

De Sunveda zonbeschermingslijn beschermt de huid tegen huidschade en verbranding door blootstelling aan UV-A en UV-B  maar tevens tegen huidveroudering als gevolg van blootstelling aan  de zon.  

De zon is namelijk verantwoordelijk voor een heel groot deel van de zichtbare gezichtsveroudering. De UV A (aging)en B(burning)-stralingen zorgen voor  meer dan 80 procent van de rimpels, droogte, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit. De Sunveda producten zijn samengesteld uit de krachtigste natuurlijke ingrediënten zoals: sesamolie, jojobaolie, korenbloemen, immortelle, zonnebloemolie, calendula en extracten van aloë vera, kamille en walnoot om de huid optimale bescherming te bieden tegen de krachtige zonnestralen.

Lakshmi’s Sunveda producten zijn conform de regelgeving van de Europese unie betreffend de norm voor UV-A en UV-B filters.

Sunveda  biedt de huid  een doorzichtige en onmiddellijk effectieve bescherming. 

 

 

Sunveda om huidschade tegen te gaan!

 

 

890 Sunveda Tanning Oil, 200 ml 

Deze olie bestaat voornamelijk uit plantaardige oliën en ondersteunt het sneller bruinen van de huid. De olie maakt de huid sterker en veerkrachtiger en het voedt, hydrateert en beschermt de huid tegelijkertijd. De olie wordt gebruikt om de kleur te intensiveren van de gebruinde huid.

892 Sunveda Before / After Sun, 200 ml 

Om de huid na het zonnen te verfrissen en de vochtbalans in de huid te herstellen. Gebruik hem als heerlijke body crème voor na het zonnen.

894 Sunveda Medium Protection SPF 25, 150 ml 

De Sunveda medium is te gebruiken bij de eerste dagen in de zon of voor de huid die erg gevoelig is en snel verbrandt. De filters en geselecteerde planten extracten beschermen de huid diep en bestrijden de zon schade. Voor een veilig en mooi bronzing effect.

895 Sunveda Tanning Cream, 150 ml 

Deze zon cream versnelt het bruiningsproces en intensiviteit neemt toe.

Ook zorgt deze crème voor hydratatie en droogt het de huid niet uit. De crème zorgt ervoor dat de huid zijn elasticiteit behoud. De crème wordt gebruikt voor de reeds zongebruinde huid om de kleur te intensiveren.

896 Sunveda High Protection SPF 50, 150 ml 

Geschikt voor de zeer gevoelige en kwetsbare huid. Biedt de huid een volledige bescherming en voorkomt zonschade en verbranding. Zeer geschikt ter voorkoming van pigmentverstoringen. Heeft een bijzondere vochtherstellende werking en doordat het product wat dikker is geeft dun aanbrengen voldoende resultaat zonder een witte waas achter te laten.

897 Sunveda High Protection Liptube SPF 50,15 ml 

Product dat speciaal bestemd is om de lippen te beschermen. Ook ideaal te gebruiken voor pigment en moedervlekken. Voor en tijdens het zonnen ruim aanbrengen, herhaal dit na te hebben getranspireerd of na het zwemmen.

898 Sunveda Low Protection SPF 8, 150 ml 

Voor de huid die al gewend is aan de zon, snel bruin wordt, al bruin is, niet gevoelig is of snel verbrandt. Om de huid te beschermen tegen zonschade en vrije radicalen die de huid verouderen.

889 Sunveda Aloe Vera Gel, 200 ml 

Product dat speciaal bestemd is om de door de zon verbrande huid verlichting te bieden. U kunt het meerdere keren op de betreffende delen van de huid aanbrengen. Masseer de huid tot het product helemaal is opgenomen.

 

Adviseer je cliënten in de maand April, hoe ze optimaal met SUNVEDA van de zon kunnen genieten zonder huidschade op te lopen.

 

Interesse om de Sunveda producten in uw salon te verkopen ?

Neem dan contact op met onderstaande bedrijfsgegevens:

 

Lakshmi Import

Mail: info@lakshmi.nl

Telefoon: 070-5179588

www.lakshmi.nl

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen