Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

[HA]² SMOOTHING CONCENTRATE is het pareltje binnen de nieuwste lijn Line Correction van Ericson Laboratoire. Dit fantastische serum heeft een onmiddellijk filler-effect op rimpels en lijntjes, verfijnt het huid micro reliëf en ‘plumpt’ de huid. Dit innovatieve serum heeft onder andere een selectie van SYNERGETISCHE DERMO COSMETISCHE ACTIEVE INGREDIËNTEN met een Botox Look a Like effect.

SYNAPEPTIDE: heeft vanwege zijn structuur het vermogen om zich te positioneren op de receptoren van de spiercel, Postsynaptisch, om ionische uitwisselingen met natrium, kalium en calcium te beperken, die essentieel zijn voor spiercontractie. Het synaptische blaasje kan de neurotransmitters die het bevat niet effectief vrijgeven en daarom worden de spiercontracties verminderd, waardoor de vorming van fijne lijntjes en rimpels wordt voorkomen.

VIPSYLAMINE: bindt aan spieracetylcholinereceptoren en beperkt zo de opname ervan door spiercellen: de spier kan ontspannen. VIPSYLAMINE heeft een bijzonder effectief anti-aging effect tegen expressielijnen en:
• Heeft een zichtbaar gladstrijkend effect op diepe rimpels, al mogelijk na slechts één maand aanbrengen.
• Helpt het gezicht te ontspannen zonder het vermogen om emoties te verliezen en zonder de uitdrukkingen te bevriezen.

 

Ook benieuwd naar dit krachtige dermo cosmetische serum, de behandeling achter deze techniek of meer van Ericson Laboratoire?


Gerdina’s Hof 25
4191 MX  Geldermalsen
0345 588100
info@nemcosmetics.nl
www.nemcosmetics.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen