Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op 23 november was Cidesco te gast bij sponsor Partner in Aesthetics in Hillegom. Het programma van de Ledendag van Cidesco had als thema ‘Reis door de huid’. Corriene de Greef, voorzitter van Cidesco Sektie Nederland, heette de leden, introducees, partners en geïnteresseerden welkom. Ook bedankte ze José Conrads van Partner in Aesthetics voor de gastvrije ontvangst in de prachtige ambiance.

José en Diana, allebei van Partner in Aesthetics, gaven inzicht over wat LPG-apparatuur met de huid doet. Na deze lezing kwam Marianne van den Broek aan het woord. Ze nam de aanwezigen mee op haar reis stap-voor-stap de diepte van de huid in. Tussen de middag was er een heerlijke lunch. Vervolgens sprak Saskia Florijn van Skinfood over de invloed van voeding op de huid.

Shanna Veerman vertelde daarna over haar reis. Ze werkte met haar Cidesco-diploma bij Steiner en oefende haar beroep uit op cruiseschepen in het Caribische gebeid. Tenslotte legde Patrick Willems uit wat voeding met onze darmen doet en welke invloed dit op de huid heeft.

De dag werd afgesloten met een klein forum, waarbij de sprekers ingingen op verschillende vragen en stellingen. Na afloop was er nog gelegenheid voor een drankje en een social talk met elkaar. De organisatie kijkt terug op een heerlijke dag.

De Cidesco Sektie Nederland heeft ieder jaar een aantal ledendagen, een nieuwjaarsreceptie,  jaarvergadering en congres, waarin het uitwisselen van vakkennis, informatie en ervaringen centraal staat. Een Cidesco-specialist is allround, nationaal en internationaal. Hierbij worden netwerken en onderling contact steeds belangrijker.

Wil je meer weten over Cidesco? Klik dan hier.
Je kunt ook lid worden van de organisatie: info@cidesco.nl.

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen