Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We organiseren al meer dan 20 jaar de vertrouwde Beautybeurs in Utrecht en op 9, 10 en 11 april vindt in de Jaarbeurs de Beautyspot.nl trade edition plaats. Samen met de vakbeurzen Massagedagen, Beyond Beauty en Health & Healing is dit absoluut de grootste en meest gevarieerde beautybeurs van Nederland. Maar liefst 4 vakbeurzen onder één dak, het grootste aantal deelnemers, bestaande en opkomende merken, de meeste vierkante meters beauty en dat zelfs voor een hele schappelijke toegangsprijs. Dat is pas echt waar voor je geld, Koop hier alvast je kaartje!

Want een beurs anno nu moet veel meer bieden dan exposanten die hun innovaties op één locatie aan je tonen.  Met je vaste leveranciers heb je immers vaak contact en zij zorgen er uiteraard voor dat je goed op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk is het leuk om elkaar te ontmoeten op een beurs en even bij te praten. Maar een beurs is meer! Een beurs moet er voor zorgen dat je nieuwe ideeën krijgt om je salon een boost te geven en je de gelegenheid bieden om kennis te maken met producten, merken en leveranciers die je nog niet kent! Beautyspot.nl trade edition is een evenement waarbij je in één beursbezoek kennis kunt maken met de visie van onafhankelijke experts in de professionele beautybranche en contacten kunt leggen met een gevarieerd aanbod van (nieuwe) beautybedrijven die je daarbij helpen. 

Gevarieerd aanbod en veel nieuwe leveranciers

Waar liggen kansen in de markt? Welke producten en diensten kunnen je helpen om meer omzet te maken? En wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Wat zeggen onafhankelijke experts? Zijn er misschien andere vakgebieden waarmee jij je diensten kunt uitbreiden? Verdiep je je verder in het vak, kies je een specialisatie of juist voor uitbreiding van je aanbod? We hebben een zeer gevarieerd aanbod van bedrijven in huidverzorging, lichaamsverzorging, voeding en styling. Bekende en onbekende merken. Grote cosmeticabedrijven, groothandels en kleine specialistische bedrijven. Als je dan toch op de beurs bent dan is het handig om salonproducten en benodigdheden te kopen en gebruik te maken van beursaanbiedingen.

Workshops en lezingen van onafhankelijke experts

Iedere dag is er een veelzijdig programma waar onafhankelijke experts je gratis workshops en lezingen geven. Wat kun je doen aan rode vlekken in het gezicht? Kun je wel of niet brandwonden behandelen in de salon? En heeft botox dan toch nadelen? Op welke ontwikkelingen in de professionele beautybranche kun je inspelen en hoe kun je nieuwe klanten trekken naar je salon?  Laat je gratis inspireren door onafhankelijke experts die de nieuwste inzichten met je delen!

Op de beursvloer hebben we de Vitaal leven straat waar internationale experts lezingen houden over de nieuwste anti-aging technieken. Er wordt nieuwe apparatuur gedemonstreerd die consumenten helpen om gezond en mooi oud te worden. 

Bloggers Choice Award en Nationale Nagelstudio Battle

Bloggers hebben een grote invloed op het aankoopgedrag van consumenten. Wij hebben een aantal toonaangevende bloggers en vloggers uitgenodigd die de innovaties van leveranciers gaan beoordelen. Welk product valt het meest in de smaak? Dat wordt de winnaar van de bloggers Choice Award. En reken maar dat daar via de vlogs en blogs veel aandacht aan gegeven gaat worden waardoor de professionele salonproducten positief onder de aandacht van de consument worden gebracht.

Op de prachtige styling stage vindt op zaterdag 9 april en zondag 10 april  de Nationale Nagelstudio Battle plaats. De presentatie van deze wedstrijd is in handen van Betty van de Berg, een Brabantse comedienne zodat de kijkers naar deze wedstrijd zich ook zullen vermaken. 

Natuurlijk in Utrecht

De Beautyspot.nl trade edition wordt gehouden in Utrecht, centraal gelegen in het land en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Een veelzijdige stad waar je je beursbezoek met diverse andere activiteiten kunt combineren.

We hebben een speciaal arrangement met de Bodyguard voor je samengesteld en je kunt met korting terecht bij de expositie Haar in het Centraal Museum. Utrecht zelf heeft een zeer gevarieerd aanbod horeca en het barst er van de leuke winkels. 

We zijn er voor jullie

Beautyspot.nl heeft als doel om de beautyprofessional te helpen om nog beter te worden in haar vak en nog beter te leren ondernemen. Wij zijn er voor alle leveranciers, alle beautyprofessionals en natuurlijk ook voor de scholieren die straks ons mooie vak gaan uitoefenen. Van ieder kaartje dat we verkopen gaat een deel naar de Nederlandse Brandwonden Stichting 

Wij staan 24/7 voor jullie klaar, wij zijn 365 dagen per jaar online bereikbaar en we organiseren minimaal 2x per jaar een event waar we elkaar kunnen ontmoeten. We hebben veel feedback gehad over wat we nog beter kunnen doen via ons Trendpanel en via Social Media en deze input hebben we gebruikt voor onze voorjaarsbeurs Beautyspot.nl trade edition. Kom kijken!

Reacties


Gerelateerde artikelen