Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beautyspotters krijgen iets extra’s
Ben jij al beautyspotter? Kom dan naar onze Beautyspot.nl stand op Beauty Trade special, dan krijg jij van ons gratis het boek “Eet je mooi in 28 dagen”. Je vindt ons in hal 8 op stand E090.

Wat is een Beautyspotter?
ls beautyprofessional ben je actief bezig met het vakgebied en altijd op zoek naar het laatste nieuws en de beste innovaties. De mensen die een volledig ingevuld profiel hebben op Beautyspot.nl en onze nieuwsbrief ontvangen noemen wij Beautyspotter. Als Beautyspotter profiteer je van speciale acties en leuke aanbiedingen.
Nog geen Beautyspotter? Meld je aan en vul je hele profiel in!

Eet je mooi in 28 dagen
Wat zie jij er goed uit!”. Ook jij kunt dit na een maand te horen krijgen als je volgens de principes van Eet je Mooi gaat eten. Dit is het voedingsprogramma dat volledig is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van voedingsstoffen op huid, haar, nagels en tanden. Lekker en gezond eten met eenvoudige, betaalbare en snelle recepten voor iedere levensstijl. Als je dit dieet van www.eetjemooi.nl 28 dagen volgt, zul je het resultaat in de spiegel zien. De recepten bevatten gemiddeld circa 1700 calorien per dag. Als je geen extra’s neemt zul je ook nog eens 1 tot 2 kilo per maand afvallen. Op Beauty Trade special 2015 geven wij iedere dag een aantal boeken weg t.w.v. € 9,50 per stuk aan Beautyspotters. Zolang de vooraad strekt en op= op. Word daarom Beautyspotter en kom naar de beurs.

Kom naar stand 08.E090 van 7 t/m 9 maart in Jaarbeurs Utrecht.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen