Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ada Hoefnagels schrijft wekelijks een blog op 2minutes2book.nl. Ze vertelt over behandelingen en over haar ervaringen. Ze doet dat op een zeer begrijpelijke, vaak humoristische manier. Zie www.2minutes2book.nl/blogs.

Als je één of meer van de door haar beschreven behandelingen op www.2minutes2book.nl aanbiedt, mag je die blogs op je website en/of je Facebookpagina zetten. Die service is gratis.

Wat kun je nog meer verwachten?

  • Groter bereik!
  • Nieuwe klanten!
  • Hogere naamsbekendheid!

Waarom 2minutes2book?
2minutes2book.nl is de boekingssite met last-minute aanbiedingen voor beauty, health en wellness. De consument wil uit veel aanbiedingen kunnen kiezen; jij kunt je presenteren voor een groter publiek.

Je kunt aanbiedingen voor behandelingen (mét of zónder korting) op de site plaatsen, waarbij je zelf de datum en tijdstip bepaalt.

De promotie van je salon of praktijk is geheel gratis! Je lift mee op onze online promotieacties op onder andere Facebook, Twitter, Marktplaats en Google Adwords.

Wat maakt 2minutes2book.nl uniek?
Alleen als je aanbieding is geboekt, brengen we een provisie van € 6,50 excl. BTW in rekening. Als je aanbieding niet wordt geboekt, zijn er géén kosten aan verbonden!

De 'spelregels' van 2minutes2book.nl:
Je kunt tot 4 weken vooruit aanbiedingen, met een door jou gekozen datum en tijdstip, plaatsen. Je bepaalt zelf hoeveel aanbiedingen je op 2minutes2book.nl zet. Meer aanbiedingen betekent meer keuze voor de consument. Het geven van een korting is niet verplicht. Je kunt een aanbieding op elk moment wijzigen of verwijderen. De consument betaalt direct bij het boeken van de aanbieding. De betaling aan de salon of praktijk is hierdoor gegarandeerd. Je ontvangt direct een mail van de boeking, zodat je gelijk je agenda kunt bijwerken. De behandelingsprijs minus € 6,50 (excl. BTW) wordt binnen een week ná de behandeldatum naar de salon of praktijk overgemaakt. Vervolgbehandelingen hoeven uiteraard niet via 2minutes2book.nl te worden geboekt.

Aanmelden?
Klik hier voor de handleiding. Deze handleiding geeft informatie over het aanmelden van een salon of praktijk, tot en met het plaatsen van aanbiedingen op de site. Nadat je bent ingelogd, tref je onder tabblad 'Tips' handige 'weetjes' aan.

Heb je nog vragen?
Stuur een mail naar info@2minutes2book.nl en één van onze rayonmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groetjes van,
Het team van 2minutes2book.nl

Comments


Gerelateerde artikelen