Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Cupping online mini workshop nu bij Bellabaci Nederland. Je kunt nu gratis de mini cupping workshop volgen. Zo leer je meer over Bellabaci cupping massage systeem en de producten.
Wij hebben natuurlijk ook nog andere leuke fysieke en online workshops!  De Facial masterclass en de @homecellulitebegone, @homeskingetalife voor professionals. Binnenkort komt er een nieuwe online workshop aan over littekens.

In de Facial masterclass leer je alles over gezichtscupping. Onderwerpen die onder andere worden besproken zijn hoofdpijnen, het TJM syndroom en aangezichtsverlamming. Je krijgt een e-book en video’s te zien waarin alles wordt uitgelegd. De @home online trainingen zijn om jouw klanten uit te leggen hoe ze het beste thuis kunnen cuppen. Hier krijg je ook 22 video’s te zien en je krijgt een e-book en weekkaart.

Natuurlijk wordt er altijd geadviseerd een fysieke workshop te volgen. Bijvoorbeeld de basis Bellabaci cupping massage workshop en evt. daarna de Expert training. Als je deze laatste bij ons gedaan hebt, dan kun je de cellulite challenges en skin get a life challenges gratis aan jouw klanten geven bij een kuur. Wat je leert in de fysieke basis cupping workshop is de indicaties en contra-indicaties, stukje geschiedenis van cupping, maar ook 10 jaar ervaring over casussen. In de ochtend is er theorie en in de middag is er praktijk. Je leert met de Bellabaci cups te werken en met onze ijsmassage zowel voor het gezicht als lichaam. Na onze workshop kun je cellulite behandelen, pijnklachten, circulatieproblemen, stress, buikklachten en anti-aging behandelingen. Na de workshop krijg je een certificaat en trainingshandleiding en in de middag een heerlijke lunch en dat voor € 150,00 inclusief btw.

Doe nu! De gratis Bellabaci cupping online mini workshop: klik hier 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen