Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Geïnspireerd door de meest recente en geavanceerde onderzoeken op het gebied van anti-aging therapieën lanceert SKEYNDOR een opzienbarend juweel in de huidverzorging: de nieuwe LIFT CONTOUR ELIXIR FACE AND NECK in de Global Lift [ProGEN-in] lijn. De kracht van drie verschillende serums (liftend, anti-aging, uitstraling verhogend) gecombineerd in een bijzonder elixir waarbij de essentiële punten van de gezichtscontour worden verfijnd en gemodelleerd.

 

SKEYNDOR heeft de Global Lift [ProGEN-in] range uitgebreid met dit revolutionaire serum dat voor meer dan 50% uit anti-aging bestanddelen bestaat en drie keer zoveel actieve toevoegingen per druppel bevat dan vergelijkbare crèmes.

 

De technologie

[ProGEN-in]

Deze techniek is exclusief door Skeyndor ontwikkeld ter bestrijding van ouderdomsverschijnselen. De vorm van het gelaat wordt hersteld, het volume komt terug en de onderkin die karakteristiek is voor de rijpere, verslapte huid, wordt verstrakt. De behandeling richt zich op progerine, dat de cellulaire veroudering weergeeft. De concentratie van dit proteïne in de celkern is een maat voor de biologische leeftijd (gezondheid) van de cellen.

 

De technologie van [ProGEN-in] is gebaseerd op de werking van drie specifieke werkzame bestanddelen:

  • Biomimetisch Peptide Elafine

Deze enzymatische remmer die de werking van progerine en elastase tegengaat en veelbelovende resultaten biedt in de strijd tegen huidverslapping van de rijpere huid.

  • Extract van Menyanthes Trifoliata (waterdrieblad)

Een nieuw ontwikkeld, krachtig antioxidant dat het reservoir vitamine C van de cel beschermt. Het is een belangrijke cofactor om het collageen van de huid zowel kwalitatief als kwantitatief te verbeteren.

  • α – Glucaan en Rhamnogalacturonaan (uit zwarte peper)

Dit zijn moleculen die in de diepe huidlagen werkzaam zijn -reticulair- om de mechanische eigenschappen (de ondersteuning) van de huid te verbeteren, speciaal bij de vroegtijdige verouderde huid door overmatige blootstelling aan de zon.

 

Het resultaat

De huid wordt verstevigd en rimpels verminderd. Het geeft een cosmetische lifting en bevordert het herstel van het huidvolume dat kenmerkend is voor de jonge huid.

Adviesverkoopprijs: € 87,50

www.carecosmetics.nl

Comments


Gerelateerde artikelen