Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

10 maart zijn de prestigieuze Beauty Press Innovation Awards uitgereikt aan de meest innoverende producten in de beautybranche. Het unieke is dat de vakpers én de consumentenpers de producten beoordelen op innovatie, werkzaamheid en prestatie. De Rosacea gel van Gladskin kwam op nummer 1 en heeft de award van de vakjury toegekend gekregen.

De jury over de Rosacea gel van Gladskin:

“Uniek product voor een probleemhuid die moeilijk te behandelen is. Werkt op basis van de natuurlijke vijand van bacteriën, de zogeheten faag, en maakt de huid rustig.”

De Beauty Press Innovation Award werd 10 maart 2014 uitgereikt en Gladskin werd op het podium in Studio 21 in het zonnetje gezet.

Rosacea komt voor bij 5 á 10% van de Nederlanders, een chronische huidaandoening die wordt gekenmerkt door roodheid in het gelaat. De bacterie Staphylococcus aureus (S. aureus) veroorzaakt en verergert de meerderheid van alle bacteriële huidaandoeningen, waaronder Rosacea. Gladskin Rosacea bevat het actieve enzym Staphefekt™ SA.100 dat alleen de bacterie S. aureus doodt. De vele goede bacteriën die onze huid beschermen worden door dit enzym met rust gelaten. Dat is een wereldprimeur.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dit product. 

Comments


Gerelateerde artikelen