Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maak kennis met de nieuwste sensatie: de BYAS SENSATION Face Lifter. BYAS™ staat voor Bionic Youth Activating System en is de nieuwste revolutionaire innovatie van dit moment op gebied van huidverzorging. BYAS biedt professionele technologie in een mobiel handzaam apparaat voor optimale huidverjonging met technieken die vriendelijk zijn voor de huid en kunnen worden toegepast in de vertrouwde thuisomgeving. 

Het revolutionair systeem is uniek, natuurlijk, veilig, gepatenteerd en combineert de volgende technologieën: ​iontoforese, electric muscle stimulation, radio frequentie en micro vibratie.

Deze technologieën zijn niet nieuw. Deze worden reeds jaren succesvol gebruikt in professionele huidverzorginginstituten. Wat wel nieuw is, is dat deze vier technologieën in één apparaat gecombineerd zijn onder de naam Multi-Synchronous Technology™.

Met BYAS creëert u in uw (schoonheids)salon meer tijd en omzet, doordat uw klant thuis zelf de hyaluronzuur behandelingen uitvoert. Om de paar weken zullen zij terugkeren naar uw salon voor een huidanalyse. Vaste klanten zijn tevreden klanten en zullen zorgen voor nieuwe klanten, d.m.v. het BYAS voucher-systeem.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat BYAS voor u als particulier of ondernemer kan betekenen? Wilt u graag een proefbehandeling ondergaan? Neem gerust contact op.

Comments


Gerelateerde artikelen