Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Elke dag komen we weer een stap dichterbij de zinderende finale van de Beauty Awards 2018. Wie gaan er na de feestelijke gala-avond op 22 april naar huis met de felbegeerde awards? Eerder stelden we al de genomineerde ‘Schoonheidsspecialisten van het jaar’, regio Noord, Midden/Oost en Zuid aan je voor. We hebben nog één categorie over: regio West!

Maïté Diesel, Zenn in the city

Maite Diesel

Maïté is voor de tweede keer genomineerd, maar toch voelt het deze keer voor haar anders als de vorige keer. Alsof het iets héél groots teweeg kan brengen. Waarom ze dit jaar de Beauty Award zou moeten winnen: “De Beauty Awards is dé bekroning op je passie en het harde werk wat je daarvoor verricht. Dit jaar viert Zenn in the City haar jubileum. Het zou fantastisch zijn om het 5-jarig bestaan van de salon met deze prestigieuze prijs te bezegelen. De Beauty Awards wil ik dolgraag winnen omdat ik andere mensen wil inspireren en motiveren om hun hart te volgen. Met deze onderscheiding kan ik mijn vakgebied uitbreiden. Mijn volgende droom is namelijk om naast Zenn in the City een Zenn Academy op te starten waarin ik jonge professionals kan opleiden. Ik wil hen laten zien hoe je met een schoonheidsbehandeling het mooiste, beste en meest authentieke van elk mens naar boven kan halen”, aldus een dolenthousiaste Maïté.

Mieke KokMieke Kok, The art of skincare

Op de bewuste dag, dat de genomineerden bekend gemaakt zouden worden, was Mieke Kok samen met andere vakgenoten op een event van een van haar leveranciers. Blij vertelt ze: “Om te lezen dat je genomineerd bent was een geweldig moment, met direct een feestelijk tintje. Nu deze stap is gezet ben ik trots, blij en natuurlijk gefocust op het winnen van de Beauty Award!”

Jacqueline RiechelmanJaqueline Riechelman, J’esthé cosmedische kliniek

We vroegen Jacqueline waarom ze meedoet aan de Beauty Awards? Haar antwoord: “We bestaan dit jaar 35 jaar en ik zou het mooi vinden om na al die jaren, als kroon op het werk, deze award te mogen winnen. Dat we al zover gekomen zijn is al mooi op zich, ik doe mee als schoonheidsspecialiste van het jaar maar ons team verdient de eer. We doen het met z’n allen!”

Comments


Gerelateerde artikelen