Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Elke dag komen we weer een stap dichterbij de zinderende finale van de Beauty Awards 2018. Wie gaan er na de feestelijke gala-avond op 22 april naar huis met de felbegeerde awards? Eerder stelden we al de genomineerde dames in de categorieën ‘Newcomer of the Year‘ en ‘Schoonheidssalon van het jaar’ (klein en groot) aan je voor. Ditmaal reizen we af naar het Noorden waar we met gepaste trots Bianca, Jill en Karin aan je voorstellen!

Schoonheidssalon Moments, Jill van der Velden

Jill van der Velden - Schoonheidssalon Moments

De goedlachse Jill was net met een behandeling bezig toen ze hoorde dat ze genomineerd was voor de Beauty Awards 2018. Enthousiast vult de schoonheidsspecialiste aan: “Ik ben voor de tweede keer genomineerd! Ik zit weer bij de finalisten voor de felbegeerde vakprijs en daarmee behoor ik opnieuw tot de top van ons prachtige vakgebied! Ik ben super trots, blij en voel me vereerd en erkend als vakvrouw.”

Bianca de Boer - Casa BellezzaBianca de Boer van Casa Bellezza

Ze had even de tijd nodig om deze vraag te beantwoorden, temeer Bianca vindt dat alle genomineerden vakvrouwen zijn met soortgelijke kennis en kunde. Ze vertelt: “Ik zou mijn antwoord graag met een misschien wat vreemde vergelijking willen beginnen. ‘Oma, hoe kan het dat jouw MonChou taart altijd veel lekkerder wordt dan die van mij? Ik stop er exact dezelfde ingrediënten in als jij en doe precies hoe je het mij hebt uitgelegd, maar toch smaakt die van jou veel beter!’ Het geheime ingrediënt van oma stop ik in mijn behandelingen. Als ik dit ingrediënt zou moeten omschrijven is het een combinatie van juiste timing, fingerspitzengefühl, oprechte aandacht en liefde. Als een ware kameleon weet ik mij aan te passen aan iedere klant. Dit ingrediënt pas ik niet alleen toe in mijn behandelingen, maar ook in al onze communicatie en zelfs in de inrichting van de salon. Ook bij de keuze voor mijn personeel vind ik het zeer belangrijk dat ze dit ingrediënt bezitten. Dit valt namelijk niet te leren, maar zie ik als een gave. Ons motto: onthaast, beleef en geniet.”

Karin de Vries, Karins schoonheidssalon

Karin de Vries Karins schoonheidssalon Kollum

Voor Karin uit Kollum heeft haar deelname aan de Beauty Awards 2018 een bijzondere betekenis: “Ik ben ontzettend trots op wat ik in de afgelopen jaren heb neergezet. Ik heb een salon die gezien mag worden en dit jaar bestaat Karins schoonheidssalon 10 jaar, een jubileum dus! Deze nominatie is voor mij een mooie bekroning op mijn werk. Een erkenning voor al die jaren vakmanschap.”

Comments


Gerelateerde artikelen